سنتز نانو کامپوزیت پایه تیتان به روش میکروامولسیون
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES05_205
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 756
نویسندگان
کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده مهندس
دکترا، دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی مواد
دکترا- پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ، دانشکده رنگدانه های معدنی و لعاب
چکیده
نانو ذرات دی اکسید تیتانیم حاوی مقادیر ثابت آهن و سیلیس به روش میکروامولسیون آب در روغن تولید شدند. محلول میکروامولسیون از آب، سیکلوهگزان و یک فعال کننده سطح آنیوینی به نام AOT تشکیل شد. نتایج پراش اشعه ایکس نشان دهنده کریستالینیتی نسبتا پایین ذرات تولید شده و افزایش کریستالینیتی پس از سنتز در دمای 500 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه می باشند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی عبوری، ذرات شبه کروی با اندازه حدود 100-28 نانو متر بود که در نسبت مولار آب به فعال کننده سطح 2، به دست آمدند. تاثیر پارامترهای موثر در روش میکروامولسیون ( دما و نسبت فعال کننده سطح به آب) بر ساختار و اندازه ذرات بررسی گردید. اندازه ذرات با افزایش نسبت فعال کننده سطح به آب افزایش یافت. ذرات تیتانیا، نانو کامپوزیت تیتانیا-سیلیس و نانو کامپوزیت تیتانیا-اکسید آهن بوسیله دستگاه های XRD و SEM و TEM مورد بررسی قرار گرفتند.کلیدواژه ها
میکروامولسیون، نانو تیتان، نسبت آب به فعال کننده سطحمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.