تاثیر شبکه های اجتماعی بر روابط اجتماعی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
  • کد COI اختصاصی: SEDCONF02_154
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 103
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب جلالی

دانش آموخته ی کارشناسی روانشناسی

الهه سلیمانی

دانش آموخته ی کارشناسی ارشد رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی

صغری هنرور

دانش آموخته ی کارشناسی شیمی محض

شبنم حمزه نژاد

دانش آموخته ی کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی

چکیده

جهانی را که در آن زندگی می‎کنیم جهان ارتباطات نام گرفته است. با کمک ماهواره‎ها و اینترنت مرزها و دیوارهای مرئی و نامرئی فرو ریخته و دنیا به دهکده کوچکی تبدیل شده است. در این دهکده کوچک، نظام‎های پیشین نابود شده و یا در حال نابودی است و نظام‎های جدید با سرعتی وصف ناپذیر در حال جایگزینی است. دگرگونی در دانش، دگرگونی در نگرش، دگرگونی در رفتارها و دگرگونی در روابط انسانی و اجتماعی از دستاوردهای این دگرگونی است. بدون شک آموزش مهارت های اجتماعی به دانش آموزان و تقویت روابط اجتماعی دانش آموزان به آن ها کمک می کند تا نه تنها در برقراری روابط دوستانه با دیگران موفق باشند بلکه به واسطه ی همین روابط اجتماعی، فرصت های شغلی بهتری در آینده داشته باشند. بنابراین والدین و معلم، موظف هستند تا نسبت به تقویت روابط اجتماعی دانش آموزان و یادگیری روابط اجتماعی آن ها حساس باشند.. یکی از ابزارهای نوین فناوریهای اطلاعات و ارتباطات، شبکه های اجتماعی مجازی میباشد که استفاده از آن در سالهای اخیر با استقبال چشمگیری مواجه شده است. دانش آموزان نیز به طور فزاینده ای از شبکه های اجتماعی برای ایجاد و حفظ روابط اجتماعی، آموزش و یادگیری، تفریح و سرگرمی، کسب تجارب جدید و دسترسی آسان به اطلاعات استفاده می کنند. که همین امر میزان روابط اجتماعی شان را تحت تاثیر قرار داده است. در واقع از یک طرف ممکن است استفاده معقول از شبکه های اجتماعی روابط اجتماعی را بهبود بخشد و از طرفی استفاده افراطی نیز زمینه کاهش روابط اجتماعی را فراهم می کند.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، روابط اجتماعی، دانش آموزان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.