سنتز به روش شیمیایی و بررسی خواص ساختاری و مغناطیسی فریت کبالت- روی مورد استفاده در هایپرترمیا

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: پنجمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES05_196
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1379
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم شریفی

دانشجوی کارشناس ارشد بخش مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی شیراز

هومان شکر اللهی

استادیار بخش مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی شیراز

علیرضا مهدی زاده

استادیار بخش فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

محمد مهدی درودمند

استادیار بخش شیمی دانشگاه شیراز ایران

چکیده

یکی از روش های درمان سرطان که اخیرا مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از گرمادرمانی یا هایپرترمیا (Hyperthermia) می باشد که از ذرات مغناطیسی استفاده می شود. هایپر ترمیا با استفاده از نانو ذرات مغتاطیسی در اثر تزریق آنها در محل تومور و قرار دادن ذرات تحت میدان مغناطیسی متناوب ایجاد می شود که با افزایش دمای سلول های سرطانی تا 42 درجه سانتیگراد منجر به نابودی آنها می شود. در این پژوهش، ابتدا به بررسی اثر تولید گرما در نانو ذرات همراه با پوشش/ بدون پوشش، Co0.9Zn0.1Fe2O4 مناسب جهت هایپرترمیا پرداخته می شود. بررسی مغناطیسی آن توسط دستگاه VSM و بررسی های ساختاری آن توسط XRD و FTIR صورت پذیرفت که همگی نشان دهنده تشکیل این فاز به طور کامل بودند. که در اینجا متوسط کریستالایت آن با استفاده از روش رتولد 11 نانو متر بدست آمد.

کلیدواژه ها

هایپرترمیا، نانو ذرات مغناطیسی، فریت کبالت- روی، کیتوسان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.