بررسی ارتباط بین بی انگیزگی و گریز از مدرسه و اختلالات یادگیری با اختلال وسواسی در دانش آموزان مختلف
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_1919
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 126
نویسندگان
کارشناسی معارف وعلوم اسلامی
کارشناسی ارشد الهیات و علوم اسلامی کارشناسی ارشد
چکیده
یادگیری فرآیند بسیار پیچیده ای است که از چندین جز و زیر سیستم تشکیل شده است. خط مقدم این فرآیند را اعصاب حسی که داده های شنیداری و دیداری را از چشم و گوش به قشر مغز(کورتکس) می رسانند، تشکیل می دهد. حدفاصل دریافت داده های حسی تا پردازش نهایی که منجر به یادگیری می شود، زیر سیستم های حافظه(کاری، متوالی، کوتاه مدت و بلند مدت) و توجه(انتخابی، تقسیم شده،پایدار و…) به منظور دریافت و طبقه بندی بهینه اطلاعات به کار گرفته می شوند. هر یک از این اجزا چنانچه وظایف خود را به درستی انجام ندهد، اختلال یادگیری بروز پیدا می کند.هنگامی که کودکان سخت تلاش می کنند اما نتایجی که کسب می کنند چندان قابل قبول نیست، می تواند نشانه ای از اختلال یادگیری باشد. داشتن اختلال یادگیری به این معنی است که کودک در یک یا چند زمینه یادگیری مشکل دارد، حتی زمانی که هوش یا انگیزه کلی تحت تاثیر قرار نگیرد.وسواس و ناتوانی در تصمیم گیری نوعی از اختلال وسواس فکری محسوب می شود. این اختلال در هر سن احتمال بروز دارد. وسواس در تصمیم گیری زمانی خود را نشان می دهد که فرد در چرخه ای از افکار وسواسی غرق شده است. معمولا افراد وسواسی در رفتارهای خود افراط دارند که این ناشی از تفکر افراطی است.این افراد اگر اعمالی که در ذهن ها نقش می بندد را انجام ندهند، دچار پریشانی و ناتوانی در انجام سایر کارها می شوند. بسیاری از مردم در زندگی خود برخی افکار یا اعمالی وسواس گونه را تجربه می کنند؛ اما این نشان از مبتلا بودن آن ها به اختلال وسواس نیستکلیدواژه ها
اختلالات یادگیری، اختلال وسواسی، فرار از مدرسه، مقطع ابتدایی ، دانش آموزاناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.