طراحی سیستم حضور و غیاب از راه دور مبتنی بر دور بین و مختصات لوکیشن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده
- کد COI اختصاصی: DSAI01_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 301
نویسندگان
دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)
دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)
چکیده
سیستم تشخیص چهره یک تکنولوژی توانا در شناسایی و تایید یک فرد می باشد. سیستمی که بر اساس تکنولوژ ی هوش مصنوعی قادر به شناساییچهره افراد با دقت بالا است. در بازشناخت تصویر یک چهره، تصوی ر ورودی با توجه به اطلاعات موجود در بانک اطلاعات، مورد شناسایی قرار میگیرد. این بانک شامل مشخصاتی از تصویر چهره افراد شناسایی شده است. تشخیص چهره در سالیان اخیر به عنوان یک مسئله مهم و حیاتی در نظر گرفته شده زیرا پیشرفت های علمی در زمینه مهندسی کامپیوتر و هوش مصنوعی علاوه بر این که د نیا را مغلوب خود کرده، زندگی انسان ها را نیز تحت تاثیر قرار داده است. یکی از مواردی که می توان به آن اشاره داشت، سیستم مدیریت حضور و غیاب و سیستم های کنترل می باشد . سیستم های مدیریت حضور و غیاب برای همه سازمان ها و ارگان های دولتی و غیر دولتی بسیار مهم است ، اگرچه روش های حضور غیاب دستی و غیر دستی که امروزه استفاده می شود در آن ها از فناوری هایی استفاده شده ولی بازم کافی نخواهد بود . بسیاری از روش های شناسایی خودکار انسان مانند بیومتریک، RFID ، ردیابی چشم و ... وجود دارد. چهره یکی از پرکاربردترین سنجش ها برای احراز هویت می باشد . این مقاله یک سیستم حضور و غیاب مبتنی بر دور بین و مختصات لوکیشن بدون هیچ گونه تماس یا حضور در نقطه ای تعریف شده با قابلیت های مجهز ضد جعل و هر گونه خراب کاری پیشنهاد می کند. طرح پیشنهادی می تواند سرزندگی را تشخیص دهد، همچنین در مقایسه با سیستم های حضور غیاب امروزی، مقیاس پذیر و مقرون به صرفه تر نیز می باشد .این سیستم دقت بیش از ۹۰ % ، و صرفه جو یی بیش از ۲۰ % در هزینه ها را شامل می شود.کلیدواژه ها
ضد جعل، تشخیص چهره، لوکیشن، ماژول، سیستم حضور غیابمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.