بررسی اختلالات خواندن در دانش آموزان ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_2083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 106
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسیم نگهدار

کارشناسی روانشناسی

راضیه سادات شمسی

کارشناسی پرستاری مراقب سلامت

زهرا حاتمی نیا

کارشناسی ارشد روانشناسی

رقیه احمدزاده واستانی

کارشناسی آ؛موزش ابتدایی

چکیده

خواندن یکی از مهمترین مهارتهایی است که کودکان در مقطع ابتدایی به آن دست پیدا می کنند درست خواندن - و درک آن در گرو اینست که شخص دارای تواناییهایی چون شنوایی ادراک شنوایی - حافظه شنوایی - بینایی - ادراک بینایی و حافظه بینایی باشد . حافظه بینایی - مهارت خواندن بایکدیگر همبستگی دارند و حافظه بینایی یکی از متغیر هایی است اساسی در تعیین مهارت خواندن یادگیری خواندن نیازمند بکارگیری مهارتهای مختلف می باشد آگاهی و اجشناختی یکی از این مهارتهاست و با یادگیری خواندن ارتباط دارد توانایی برقراری ارتباط کلامی با دیگران ار مهارتهایی است که به دریافتهای شنیداری وابسته است بطور یکه کودکان آسیب دیده شنوایی در ابعاد مختلف زبان و گفتار از جمله در در ک نوشته ها و توانایی نوشتن اندیشه های خود ناتوان هستند روابط معنایی یعنی روابط میان تکواژها از اهمیت زیادی در شکل گیری و توسعه خزانه و واژگان یک کودک برخوردار می باشد . اختلال خواندن یکی از انواع شایع اختلالات یادگیری است که فرد را در مهارت خواندن به صورت روان و درست با مشکل رو به رو می کند.ضعف در مهارت خواندن می تواند زمینه ساز مشکلات تحصیلی بیشتری در کودک شود از این رو شناخت دقیق و درمان به موقع این اختلال به عملکرد هرچه بهتر کودکان در مهارت های تحصیلی کمک می کند.ما در این مقاله به تعریف دقیق اختلال خواندن،علت ها ،نشانه ها و درمان آن پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

اختلال خواندن ، برقراری ارتباط ، توانایی نوشتن ، اختلالات یادگیری ، مهارت های تحصیلی ، عملکرد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.