بررسی نحوه اختلاط پودر،تاثیر دما و ترکیب شیمیایی در کیفیت جاروبک های تولید شد ه به روش متالورژی پودر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک، مواد و متالورژی
- کد COI اختصاصی: MEMCONF12_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 188
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک- گروه صنعتی متالورژی پودر آری ا
کارشناسی ارشد الکترونیک- گروه صنعتی متالورژی پودر آری ا
کارشناسی مهندسی صنایع- گروه صنعتی متالورژی پودر آری ا
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک- گروه صنعتی متالورژی پودر آر ی ا
چکیده
زغال صنعتی الکتروموتور (جاروبک ) به طور عمده در قطعات الکترونیکی که نیاز به انتقال جریان الکتریسیته در قطعات دوار و غیر ثابت دارند، استفاده می شود. در این پژوهش ، عوامل تاثیر گذار در فرایند تولید زغال های صنعتی پایه مس -کربن ساخته شده به روش متالورژی پودر در گروه صنعتی متالورژی پودر آریا قزوین بررسی شد. به منظور حل مشکل اختلاط دو پودر کربن و مس از روش اختلاط دو پره ای پس از همزن V شکل استفاده گردید که با بهره گیری از شبیه سازی عددی در نرم افزار LS-Dyna با کوپل دو روش FEM و DEM بهترین شکل پره جهت اختلاط، طراحی و آنالیز شد. در بخش بعدی ، دو عامل مهم در کیفیت یعنی سختی خود زغال و مقاومت سیم مسی متصل به آن در مقابل نیروی کششی بررسی گردید. نمونه های مختلفی با ترکیبی از مس و کربن در دمای مختلف زینتر شد و دو عامل مقاومت کششی سیم و سختی زغال مورد مقایسه قرار گرفت . شایان ذکر است که در آزمایش های صورت گرفته میزان کشش توسط نیروسنج دیجیتال و سختی ها توسط دستگاه سختی سنج به روش برینل صورت پذیرفت . نتایج حاصله نشان داد که نمونه هایی که از مس ریز دانه ساخته شده و در دمای ۷۰۰-۸۰۰ زینتر شده بودند دارای بالاترین مقدار سختی و مقاومت کششی می باشند.کلیدواژه ها
جاروبک ، زغال صنعتی الکتروموتور، متالورژی پودر، زینترینگ ، LS-Dynaمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.