میکروگرین ها، منبع غذایی بالقوه - محصول کشاورزی مدرن
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی، کارآفرینی و تجاری سازی
- کد COI اختصاصی: MPEC02_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 156
نویسندگان
دانشجوی دکترا باغبانی ، دانشگاه زنجان
دانشجوی دکترا باغبانی ، دانشگاه زنجان
دانشیار گروه علوم باغبانی دانشگاه زنجان
چکیده
میکروگرین ها گیاهان نابالغ و بدون ریشه و تازه جوانه زده هستند که برداشت آنها پس از رشد برگ های لپه ای بین ۱۰ تا ۱۴ روز از کشت انجام می شود و برای تقویت رنگ ، بافت یا طعم سالادها و غذاهای اصلی استفاده می شوند. آنها را می توان در مقیاس های کوچک و در داخل خانه پرورش داد که باعث می شود به عنوان کشاورزی در محیط کنترل شده پذیرفته شوند و برای تغذیه جمعیت های شهری در حال افزایش اهمیت دارد. میکروگرین ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوکمیکال ها از جمله کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان در بدن انسان عمل می کنند. میکروگرین ها به دلیل ارزش غذایی بالا و ویژگی های حسی منحصر به فرد خود توجه مصرف کنندگان زیادی را به خود جلب می کنند . هم مطالعات in vitro و هم in vivo نشان داده اند که میکروگرین ها دارای خواص ضد التهابی ، ضد سرطانی ، ضد باکتریایی و ضد هیپرگلیسمی هستند و آن را به یک غذای کاربردی جدید و مفید برای سلامت انسان تبدیل می کنند. میکروگرین ها در دهه های گذشته رواج یافته اند و تحقیقات روی میکروگرین ها هنوز در مراحل اولیه است . این بررسی بر کیفیت تغذیه ، ارزیابی حسی ، مداخلات قبل و بعد از برداشت و مزایای سلامتی میکروگرین ها تمرکز دارد.کلیدواژه ها
میکروگرین ، عوامل کشت ، ارزش غذایی ، مزایای سلامتیمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.