ساخت و تجاری سازی رنگ موی ارگانیک از مواد گیاهی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی، کارآفرینی و تجاری سازی
  • کد COI اختصاصی: MPEC02_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 181
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیما اسکندری دامنه

دانشجوی دکتری دانشگاه شهید باهنر کرمان گروه بیوتکنولوژی

فاطمه صدرایی فر

دانشجوی دکتری دانشگاه شهید باهنر کرمان گروه بیوتکنولوژی

غلامرضا شریفی

استاد دانشگاه شهید باهنر کرمان گروه بیوتکنولوژی

چکیده

در سالهای اخیر تقاضای زیادی برای عوامل رنگ موی ”سبزتر” و امن تر با آگاهی مصرف کنندگان جهانی از اثرات سو رنگ های مصنوعی مو وجود دارد. اعتقاد به پایداری و مزایای سلامتی ، توجه جامعه علمی را به سمت رنگ های طبیعی که جایگزین همتایان سمی خود می شوند، معطوف کرده است . صنعت مواد آرایشی مو در طول دو دهه گذشته دست خوش تغییرات انقلابی شدهاست . تمرکز به طور چشمگیری به ، افزایش مقاومت کششی ، کاهش آسیب اکسیداتیو و تحریک رشد مو تغییر کردهاست .روشهای کوتاهتر جدید برای این که مو به طور طبیعی درخشان، صاف و قابل مدیریت به نظر برسد، تکامل یافته اند .محصولات ویژه آرایش مو برای تمیز کردن، آرامش و حالت دادن به مو فرموله شده اند و برای انواع مختلف مو، به عنوان مثال، موهای خشک ، آسیب دیده از خشکی ، چرب، رنگی و خاکستری ، طراحی شدهاند.رنگ موی ارگانیک با استفاده از مواد ارگانیک تایید شده تولید می شود.مواد تشکیل دهنده گیاهی مانند حنا، میوه های خشک ، سبزیجات مختلف ، عصاره گل و بسیاری موارد دیگر هستند. این محصول ممکن است ۱۰۰ درصد ارگانیک باشد یا بسیاری از آنها حاوی درصد خاصی از فرمولاسیون مصنوعی باشند. رنگ موی ارگانیک برای جلوگیری از شکستن و خشک شدن بیش از حد ساقه مو را متعادل کرده و حفظ می کند. تقاضای رو به رشد برای کاربردهای شخصی و تجاری در سراسر جهان تاثیر مستقیمی بر رشد ساخت و تولید رنگ موی ارگانیک داشته است ترکیبات آلی موجود در گیاهان در شرایط آزمایشی مختلف برای آزمایش های رنگرزی با هدف ایجاد رنگ های موی موقت و نیمه دائم ایمن و سازگار با محیط زیست استفاده شده اند.

کلیدواژه ها

رنگ موی گیاهی ؛ رنگ طبیعی ؛ مکانیزم رنگ آمیزی ، فرمولاسیون، تجاری سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.