کورکومین پایداری هموگلوبین را تعدیل می کند
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی، کارآفرینی و تجاری سازی
- کد COI اختصاصی: MPEC02_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 147
نویسندگان
دانشجوی دکتری، گروه بیوشیمی دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس تهران
گروه بیوشیمی دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس تهران
گروه بیوفیزیک دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس تهران
چکیده
کورکومین ، ترکیب فعال زردچوبه است که می تواند از طریق نیروهای آبگریز بر تعاملات بین اسیدهای آمینه در زیرواحدهای هموگلوبین تاثیر بگذارد. مطالعات نشان دادهاند که کورکومین با افزایش فعل و انفعالات آبگریز بین اسیدهای آمینه غیرقطبی در زیر واحدهای گلوبین ، پایداری هموگلوبین را افزایش می دهد. این پایداری بهبود یافته می تواند عملکرد هموگلوبین را افزایش داده و به طور بالقوه از کم خونی همولیتیک جلوگیری کند. علاوه بر این ، کورکومین باعث کاهش پایداری زیر واحد آلفا گلوبین می شود که ممکن است پتانسیل درمانی برای درمان کم خونی سلول داسی شکل داشته باشد. درک نقش فعل و انفعالات آبگریز در ساختار و عملکرد هموگلوبین برای توسعه درمانهای جدید برای اختلالات خونی که بر ثبات و عملکرد هموگلوبین تاثیر می گذارند بسیار مهم است ، زیرا هدفگیری این فعل و انفعالات می تواند مولکول هموگلوبین را تثبیت کرده و عملکرد آن را بهبود بخشد. اثرات تعدیلی کورکومین بر فعل و انفعالات آبگریز، کاربردهای درمانی بالقوهای را برای این ترکیب طبیعی در درمان اختلالات خونی مختلف نشان می دهد. مطالعه حاضر به صورت مروری روایتی از مقالات موجود در پایگاههای اطلاعاتی google Scholar، PubMed، Scopus انجام شد.کلیدواژه ها
کرکومین ، هموگلوبین ، پایداری ساختاریمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.