ارزیابی تاثیر عمل آوری مخلوط های بتنی با استفاده از پاشش مواد عمل آوری بر تغییرات مقاومت فشاری و کششی رویه های بتنی در شرایط آز مایشگاهی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک، عمران و فناوری های پیشرفته
  • کد COI اختصاصی: MMAT05_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 189
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وجیهه عباسی

کارشناس ارشد، مهندسی شیمی تجزیه، تحقیق و توسعه شرکت ژ یکاوا، مشهد، ایران

مریم بازپور

کارشناس، فیزیک حالت جامد، تحقیق و توسعه شرکت ژیکاوا ، مشهد، ایران

پویا احمدی

کارشناس ارشد، مهندسی سازه، تحقیق و توسعه شرکت ژیکاوا، مشهد، ایران

ریحانه عباسی

کارشناس ، مهندسی مهندسی مواد-متالورژی صنعتی، تحقیق و توسعه شرکت ژیکاوا، مشهد، ا یران

چکیده

تحقیق حاضر به ارزیابی تاثیر عمل آوری مخلوط های بتنی با استفاده از پاشش مواد عمل آو ری بر تغییرات مقاومت فشا ری و کششی رویههای بتنی در شرایط آزمایشگاهی می پردازد. پس از تعیین نسبت های اختلاط بتن مورد استفاده در رویه های بتنی مطابق با ضابطه ی۷۳۱ ، آزمونه ه ای مکعبی و استوانه ای به منظور تعیین مقاومت فشا ری و کششی دو نیم شدن بتن مطابق به استاندارد های ASTM C۳۹ و ASTM C۴۹۶ ساخته گردید. آزمونه ه ای بتنی در ۵ شرایط عمل آو ری شامل عمل آوری در حوضچه های عمل آو ری ، عملآوری در هوا و عمل آوری با ماده ی عمل آوری در سه میزان مصرف ۱۰۰ ، ۲۰۰ و ۳۰۰ گرم بر متر مربع تحت عمل آوری قرار گرفتند.نتایج به دست آمده نشان داد که طرح اختلاط عمل آو ری شده در هوا شاهد کاهش مقاومت فشا ری و کششی دو نیم شدن حداکثر تا میزان۲۴ و ۴۰ درصد می شود. اما طرح های اختلاط عمل آو ری شده با ماده ی عمل آوری، کاهش محسوسی در مقاومت فشاری و کششینداشته به طوری که حداکثر کاهش مقاومت فشا ری و کششی دو نیم شدن این طرح های اختلاط به ترتیب به میزان ۱۰ و ۱۴ است. دیدهشده که تاثیر مصرف ماده ی عمل آوری بر تغییرات مقاومت فشاری و کششی دو نیم شدن بتن چشمگیر نبوده، با این حال مقادیر مصرفپایین تر، نتایج بهتری از خود نشان می دهد. همچنین، مقاومت کششی بتن بیشترین تغییر متاثر از شرایط عمل آوری را به خود اختصاصداده است.

کلیدواژه ها

رویه ی بتنی، ماده ی عمل آو ری، مقاومت فشاری، مقاومت کششی دو نیم شدن، میزان مصرف، شرایط آزمایشگاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.