تاثیر متغیرهای غیرخطی بر برنامه ریزی تولید و زنجیره تامین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی
- کد COI اختصاصی: MCIS05_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 180
نویسندگان
دکتری مهندسی صنایع، گرایش بهینه سازی سیستم ها، دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
در دنیای پیچیده و پویا امروزی، برنامه ریزی تولید و مدیربت زنجیره تامین با توجه به متغیرهای غیرخطی متنوعی که تاثیرگذار هستند،به چالش های جدیدی روبرو می شود. این مقاله به تجزیه و تحلیل تاثیرات متغیرهای غیرخطی بر عملکرد برنامه ریزی تولید و زنجیرهتامین می پردازد. در این تحقیق. ابتدا مبانی نظری مرتبط با برنامه ریزی تولید و زنجیره تامین به صورت موردی تشریح می شوند. سپستاثیر متغیرهای غیرخطی مورد بررسی قرار می گیرد. این تاثیرات عبارت اند از تغییرات ناگهانی در تقاضا، عدم تطابق تامین کنندگان، تاخیردر تحویل مواد اولیه، تغییرات در قوانین و مقررات، و تاثیرات طبیعی و بحران های زیست محیطی، عدم قطعیت نیز به عنوان یک عاملمهم مورد بررسی قرار می گیرد. مدیربت عدم قطعیت و استراتژی های مختلف برای مقابله با آن در برنامه ریزی تولید و زنجیره تآمین موردتوجه واقع می شود. در نتیجه. این مقاله به تشریح تاثیرات متغیرهای غیرخطی و عدم قطعیت بر برنامه ریزی تولید و زنجیره تامینمی پردازد و نشان می دهد که چگونه مدیریت بهینه این تاثیرات می تواند به بهبود کارایی و ایمنی زنجیره تامین و برنامه ریزی تولید کمک کند.کلیدواژه ها
برنامه ریزی، تولید، زنجیره تامین، برنامه ریزی غیرخطیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.