بهبود کارایی زنجیره تامین با بهره گیری از تکنولوژی های جدید
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی
- کد COI اختصاصی: MCIS05_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 129
نویسندگان
دکتری مهندسی صنایع، گرایش بهینه سازی سیستم ها، دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
در دنیای امروز، بهبود کارایی و بهره وری در زنجیره تامین از اهمیت به سزایی برخوردار است. استفاده از تکنولوژی های جدید می تواند بهسازمان ها کمک کند تا فرآیندها را بهبود داده و به دستیابی به اهداف خود بیشتر کمک کنند. از دیگر سو بهره گیری از این تکنولوژی هانیازمند شناخت عمیق از مفاهیمی مانند کارایی، بهره وری اتوماسیون، یادگیری ماشین. زنجیره های بلوکی و اینترنت اشیاء می باشد. دراین مقاله، به بررسی اهمیت بهره گیری از تکنولوژی های جدید در بهبود کارایی زنجیره تامین پرداخته می شود. ابتد؛ مفاهیم مرتبط باکارایی و بهره وری در زنجیره تامین به تفصیل بررسی شده و اهمیت آنها در بهبود عملکرد سازمان ها مورد بحث قرار می گیرد. سپسنقش تکنولوژی های جدید مانند اینترنت اشیاء یادگیری ماشین و زنجیره های بلوکی در بهبود کارایی و بهره وری مورد بررسی قرارمی گیرد. در ادامه، اثرات مثبت اتوماسیون بر کاهش خطاها و افزایش دقت در زنجیره تامین تشریح می شود. همچنین، نقش تکنولوژیIOT در بهبود ارتباطات و جمع آوری داده های مفید از تمام اجزای زنجیره تامین برای تصمیم گیری بهتر مورد توضیح قرار می گیرد. پساز ارائه پیشینه تحقیق در زمینه بهبود کارایی زنجیره تامین و نقش تکنولوژی های جدید. مقاله به ارائه مفاهیم نظری مبنی بر اصولکارایی و بهره وری در زنجیره تاامین می پردازد. سپس. امکانات و مزایای تکنولوژی های جدید در بهبود کارایی و بهره وری به طور دقیق ترمورد بررسی قرار می گیرد. در نتیجه. این مقاله به سازمان ها و مدیران زنجیره تامین کمک می کند تا با در نظر گرفتن اصول کارایی وبهره وری و بهره گیری از تکنولوژی های جدید. فرآیندها را بهبود داده و به اهداف خود دست پیدا کنند.کلیدواژه ها
زنجیره تامین، تکنولوژی، IOTمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.