چالش ها و دیدگاه ها در مورد توسعه و تجاری سازی پیل های سوختی الکلی مستقیم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی
- کد COI اختصاصی: MCIS05_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 100
نویسندگان
استادیار مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین
چکیده
ذخایر رو به پایان سوخت های فسیلی به عنوان منابع تجدیدناپذیر انرژی و مشکلات زیست محیطی حاصل از آنها از یک طرف. و رشد بیرویه جمعیت و نیاز به منابع جایگزین جدید و تجدیدپذیر انرژی از سویی دیگر, دانشمندان را بر آن داشته تا تحقیقات وسیعی در حوزهانرژی انجام دهند. یکی از راه حل ها برای پیداکردن منابع تجدیدپذیر انرژی، تکنولوژی پیل های سوختی، به ویژه، پیل های سوختیالکلی مستقیم می باشد. پیل های سوختی الکلی مستقیم. انرژی شیمیایی ذخیره شده در یک الکل مایع را مستقیما به انرژی الکتریکیتبدیل می کنند و در وسایل نقلیه و وسایل قابل حمل نظیر تلفن همراه و لپ تاپ می توانند استفاده شوند. پیل های سوختی الکلی،دارای دانسیته انرژی بالا، کارایی بالا، عملکرد آسان، اندازه کوچک، توانایی پرشدن مجدد و کار در دمای اتاق می باشند. به علاوه، مشکلذخیره سازی، حمل و نقل، و ایمنی همراه با سوخت های گازی چون هیدروژن را ندارند. اما با وجود مزایای مذکور مشکلاتی بر سر راهتوسعه و تجاری سازی این تکنولوژی در آینده نزدیک وجود دارد. از این جمله می توان به هزینه بالای کاتالیست و غشاء مسمومیتسطح کاتالیست با حدواسط های حاصل از اکسایش الکل، و عبور الکل از سمت آند به سمت کاتد از طریق غشاء اشاره کرد. در اینپژوهش سعی شده است که به عمده ترین چالش ها و موانع موجود بر سر راه توسعه پیل های سوختی الکلی و برخی راه حل ها پرداخته شود.کلیدواژه ها
پیل های سوختی الکلی مستقیم، کاتالیست، غشاء نافیون، تجاری سازیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.