بررسی و مقایسه روش های حذف اموکسی سیلین از پساب
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی
- کد COI اختصاصی: MCIS05_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 231
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول
داشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول
چکیده
در عصر حاضر تصفیه پساب های آلوده از مهم ترین نگرانی های دوستداران محیط زیست و دولت ها به حساب می آید. از جمله مهم ترینآلودگی های پساب می توان به رنگ ها، فلزات سنگین و آنتی بیوتیک ها اشاره کرد. در این بین و با توجه به افزایش روزافزون استفاده ازآنتی بیوتیک ها از یک طرف و همچنین وجود ترکیبات با سمیت بالا و حضور ترکیبات سخت تجزیه پذیر از سوی دیگر تحقیقات گسترده-ای برای حذف آنتی بیوتیک ها از پساب صورت گرفته است؛ زیرا حضور این ترکیبات در فاضلاب های بیمارستانی و خانگی. خطرات جبران-ناپذیری را برای انسان و محیط زیست به همراه دارد. روش های مرسوم تصفیه ی پساب که توسط صنایع داروسازی برای حذف پساب هایآنتی بیوتیکی استفاده می شود. قادر به حذف کامل آنتی بیوتیک ها نیست. علاوه بر این، فاضلاب شهری و دامی نیز حاوی آنتی بیوتیک هایمتابولیزه نشده آزاد شده توسط انسان و حیوان است. در این پژوهش سعی شده است به معرفی روش های نوین حذف آنتی بیوتیک ها ازپساب پرداخته شود و پژوهش های صورت گرفته برای حذف یک آنتی بیوتیک بسیار پرمصرف یعنی آموکسی سیلین با یکدیگر مقایسه گردد.کلیدواژه ها
آموکسی سیلین، تصفیه پساب، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.