ارائه الگوی کاهش آسیب پذیری زیرساخت های مکانیکی به منظور تداوم کار کرد زیرساخت های پتروپالایشی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی
- کد COI اختصاصی: MCIS05_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 138
نویسندگان
گروه مهندسی شیمی، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران ایران
استادیار گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران
استادیار گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران
چکیده
صنایع مکانیکی یکی از ارکان توسعه اقتصادی کشور است. استقرار زیرساخت های شیمیایی در کنار شهرها شاید از نظر اقتصادی، سبب رونق منطقه شود. اما این کار مخاطراتی نیز به همراه دارد و از همین رو باید در مکان گزینی این مراکز الزامات امنیتیء ایمنیء بهداشتیو زبستی به خوبی رعایت شود. با گسترش شهرهاء امروز شاهد وجود مراکز پرخطر شیمیایی در درون شهرها هستیم و این مراکز به سببمخاطراتی که به دنبال دارند باید به هر شکلی از شهر خارج شوند. با توجه به سطح مخاطرات و تهدیدات مواد و صنایع شیمیایی، مانیازمند ایجاد یک سیستم متمرکز برای تدوین و اجرای مقررات و قوانین پدافند شیمیایی هستیم تا به واسطه آن پروتکل های ایمنی لازمبرای اداره کارخانه های صنعتی تدوین و اجرایی شود. باید برای همه ارکان کشور به ویژه صنایع» طرح های پاسخ اضطراری به حادثهشیمیایی را فراهم کنیم و با برپایی رزمایش های سالانه، آمادگی خود را برای واکنش سریع در مواقع حوادث و رخدادها حفظ کنیم.بنابراین تهیه الگوبی برای کاهش تهدیدات و مقابله با خطر تلفات انسانی در موافع بحرانی و شرایط اضطراری یکی از الزامات اولیه دررویارویی با اتفاقات غیرمترقبه می باشد. در این تحقیق سعی شده است با تدوین نظام نامه و رویکردی منطقی برای جلوگیری از تکرارحوادث ناگوار و همچنین در صورت رخداد از میزان تلفات انسانی و خسارات احتمالی مالی و آسیب رساندن به تجهیزات و ادوات مهم درمناطق عملیاتی و مراکز نظامی و حساس و استراتژیک جلوگیری کنیم.کلیدواژه ها
صنایع مکانیکی، زیرساخت های شیمیایی، تدوین نظام نامه، مراکز نظامی، پدافند شیمیاییمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.