بررسی اثر گرمایش القایی بر دوام مخلوط های آسفالت سرد تحت شرایط یخبندان/ذوب
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC22_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 144
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گرایش راه و ترابری، گروه عمران، دانشگاه گیلان
استادیار ، گروه گروه عمران، دانشگاه گیلان
استادیار، گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی شرق، دانشگاه گیلان
چکیده
امروزه استفاده از آسفالت گرم باضخامت زیاد» ازلحاظ اقتصادی و زیست محیطی مقرون به صرفه نیست، ازاین رو مخلوط آسفالت سرد را می توان به عنوان جایگزینی برای آن به حساب آورد. ازجمله مزیت های مخلوط آسفالت سرد نسبت به مخلوط آسفالت گرم می توان به مقرون به صرفه بودن و کاهش انتشار ومصرف آنرژی اشاره نمود. بااین وجود از نظر خصوصیات مکانیکی، این نوع مخلوط دارای معایبی است که باید به آن توجه کرد. یکی از این معایب. دوام بسیار پایین مخلوط آسفالت سرد است که با کاهش چسبندگی میان قیر و سنگ دانه ها نمایان می شود. استفاده از گرمایش القایی می تواند در بهبود این ضعفکه ناشی از فقدان گرمای لازم در زمان اختلاط است. موثر واقع گردد. در این پژوهش پس از سه سیکل یخبندان و ذوب. مقاومت کششی غیرمستقیم (ITS) مخلوط آسفالت سرد قبل از انجام گرمایش القایی و بعد از انجام آن بررسی شد. نتایج نشان داد که مقاومت کششی غیرمستقیم نمونه های عمل آوری شده با استفاده از گرمایش القایی در مدت زمان ۲۱ روز در مقایسه با نمونه های عمل آوری شده در همین مدت زمان ولی بدون گرمایش القایی به میزان ۵۵ درصد افزایش یافت که نشان دهنده ی اثربخشی قابل توجه گرمایش القایی در بهبود دوام مخلوط آسفالت سرد تحت شرایط یخبندان و ذوب می باشد.کلیدواژه ها
مخلوط آسفالت سرد، یخبندان/ ذوب، گرمایش القاییمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.