بررسی دینامیکی و بهسازی طراحی در بهره برداری از سازه های مخازن ذخیره با نگرشی بر اصول پدافند غیرعامل
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC22_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 175
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گچساران
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گچساران
چکیده
تاسیسات نفتی مانند مخازن ذخیره فرآورده های نفتی به علت عمر بهره برداری بالا، حساسیت زیادی نسبت به نشست های تحکیمی دارند. از طرفی با توجه به وجود خاک های ریزدانه و سست در مناطق ساحلی کشور اصلاح خاک جهت کاهش نشست و افزایش ظرفیت با مروری بر روش هایی از جمله پیش بارگذاری با خاک و زهکش های قاتم و پیش بارگذاری با خلاء و پیش بارگذاری با آب ؛ روش بهینه پیش بارگذاری جهت احداث مخازن ذخیره فرآورده های نفتی را با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (AHP) که یکی از روش های تصمیم گیری چند معیاره مبی باشد. بیان کرده است و گزینه مطلوب برای این قبیل پروژه ها در نواحی دارای خاک های سست و ریزدانه را معرفی کرده است.و همچنین اصل پدافند غیر عامل به عنوان یکی از موثرترین و پایدارترین روشهای دفاع در مقابل تهدیدات .همواره مد نظر اکثر کشورهای جهان قرار داشته است و حتی کشورهایی مانند امریکا و شوروی سابق با وجود برخورداری از توان نظامی بالا به این موضوع به صورت ویژه ایتوجه داشته اند و کشوری مانند سویس با وجود بی طرفی در دو جنگ جهانی و مواجه نبودن با تهدید به این موضوع توجه بسیار زیادی دارد. دراین مقاله با بررسی تجربه های قبلی. در مورد مکانیابیی. استتار فریب و پراکندگی، سعی شده مناسب با خصوصیات اقلیمی، اصول اولیه پدافند غیرعامل را در طراحی، ساخت و بهره برداری مخازن ارائه گردد. آنچه در پدافند غیرعامل مخازن علاوه بر ساختارهای سازه ای آن مهم می باشد رفتار سیال درون مخازن می باشد که در بررسی های تکمیلی و مطالعات میدانی صورت گرفته توسط مولفین این مقاله برای بارهای دینامیکی که از انفجار یا زلزله تولید می گردند مورد بررسی قرار گرفته است که البته در این مقاله به دلیل محدودیت تشریح نگردیده است.این تحقیق به شکل مروری روایتی انجام شده لذا با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی since direct, SID, Mag Iran, Google scholarمقالات فارسی و انگلیسی در ارتباط با بهسازی لرزه ای مورد بررسی قرار داده شده، پل ها انواع مختلفی دارند که در این مقاله سعی شده به پل های جعبه دار برسی و پرداخته شود.کلیدواژه ها
سازه های مخازن ذخیره نفت و گاز، تحلیل عددی زلزله، بررسی دینامیکی، پدافند غیرعاملمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.