مروری بر ادبیات نماهای پانل خورشیدی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ACUC22_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 210
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حانیه خلیلیان

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری معماری بیوتیک، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی تهران

سهراب ویسه

مشاور مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی

چکیده

مهندسی سلول های خورشیدی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر علاوه بر طراحی خلاقانه. مستلزم بررسی دقیق فیزیک درگیر در جذب انرژی خورشید است. انرژی خورشیدی در شب بدون یک وسیله ذخیره سازی مانند باتری کار نمی کند و هوای ابری می تواند این فناوری را در طول روز غیرقابل اعتماد کند. از آنجایی که سلول های خورشیدی برای تبدیل نور به الکتریسیته استفاده می شوند. باید از موادی تشکیل شوند که در جذب انرژی از نور خوب باشند. تاربخی ترین مواد برای سلول های خورشیدی. سیلیسیوم ( سیلیکون) بوده است. حدود ۳۲% انرژی نور می تواند به انرژی الکتریکی با یک سلول خورشیدیسیلیسیومی تبدیل شود. فتوولتائیک بکپارچه ساختمانی BIPV اصطلاحی است برای سیستمی از مصالح ساختمانی و استراتژیهای طراحی که برای ایجاد ساختمان هایی که انرژی پاک و تجدید پذیر را با استفاده از سلول های فتوولتائیک تولید می کنند،استفاده می شود. پانل های خورشیدی شفاف. پانل های خورشیدی که از نظر ظاهری شفاف هستند. این پانل های شفاف نصبشده بر روی پنجره های ادارات یا منازل می توانند برق و گرمای غیر فعال تولید کنند. این ماژول ها این پتانسیل را دارند کهجایگزین پنجره های شیشه ای معمولی و تبدیل یک ساختمان به تولید کننده آنرژی شوند. سیستم های انرزی فتوولتائیکخورشیدی از اجزاء مختلفی تشکیل شده اند. هر جزء نقش خاصی دارد. نوع جزء در سیستم به نوی سیستم و هدف بستگی دارد.سلول خورشیدی جزء اصلی است. سلول هایی که به هم متصل شده و در یک قاب نصب شده اند. یک ماژول خورشیدی را تشکیلمی دهند. چندین ماژول که به هم متصل شده اند یک آرایه را تشکیل می دهند.

کلیدواژه ها

پانل خورشیدی، سلول خورشیدی، ماژول خورشیدی، آرایه خورشیدی، BIPV

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.