بررسی تجربیات حمایت از مبحث پایداری در برنامه ریزی کشور های توسعه یافته بر اساس ویژگی های سخت نرم موجود در دیدگاه شرکت کنندگان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مهندسی عمران، معماری، شهرسازی با رویکرد توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: ACUSCONF08_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 173
نویسندگان
،دانشجوی ارشد مهندسی معماری،دانشگاه رجاء،قزوین،ایران
استادیار،گروه مهندسی عمران و معماری،دانشگاه رجاء،قزوین،ایران
چکیده
تجربیات حمایت از مبحث پایداری در برنامه ریزی کشور های توسعه یافته بر اساس ویژگی های سخت و نرم موجود در دیدگاه شرکت کنندگان، مورد بررسی قرار میگیرد. پایداری به عنوان یک هدف کلان در برنامه ریزی کشور ها، به دست آوردن تعادل بین توسعه اقتصادی، حفاظت از محیط زیست و تقویت عدالت اجتماعی را هدف قرار میدهد. برای دستآوردن به پایداری، نقش حمایت و توجه به این مبحث در برنامه ریزی کشور ها بسیار حائز اهمیت است. در این بررسی، تجارب کشور های توسعه یدافته در حمایت از پایداری مورد استخراج و تحلیل قرار خواهند گرفت. براساس ویژگیهای سخت و نرم که در دیده شرکاء وجود دارند، نقش حمایت در برنامه ریزی کشورهای توسعه یافته مطالعه خواهد شد. ویژگیهای سخت شامل عوامل قابل سنجش و قابل اثبات است که با استفاده از آمار و دادهکمک به شکل مناسب قابل اندازه گیری است.کلیدواژه ها
هم-افزایی؛ ویژگی-سخت و نرم محیط ساخت پایدار ؛ برنامه-ریزی اولیه مرحله ؛ چند رشته ای؛ تحقیقات عملیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.