تحلیل یا بررسی اشتراکات و تباین مبانی هنرهای تجسمی غرب و قواعد دوازده گانه خوشنویسی در هنر نقاشی خط ایرانی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنگره جهانی یافته های نوین در سلامت علوم بهداشتی و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: IEMC02_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 136
نویسندگان
دانشجوی ارشد هنرهای اسلامی
چکیده
تمامی تاریخ هنر، تا اوایل سده بیستم میلادی، شاهد حضور پر قدرت نقاشی فیگوراتیو و تصویری بوده است هنرهای غیر تصویری، بیشتر در زمینه هنرهای کاربردی و تزئینی ظهور یافته بود، در اوایل قرن بیستم، نقاشی اروپایی از نسقصویر تعودان جهان محو و دنیای من مروری بر تاقت و صحیه تقیانی خود را از اشعیاء و عناصر قابل شناخت و شکلهای شناخته شده در جهان مرئی و ملموس، خالی کرده و به بازتاب دنیای درون خود پرداختند. تغییر جهت از جهان برونی به درون انسان و از باز نهایی شی، به نمایشی قرم، نقطه آغازین تکوین بیان نوین هنری و شروع ظهور نقاشی غیر تصویری و به اعتباری نقاشی آبستره بود. نقاشی، دیگر تنها وسیله بازنمایی جهان مرئی نبود انعکاس بیانی شکلهای رنگین ناب، می توانست وسایل مرئی ساختن طنین درونی چیزها واهتزاز شان در روح آدمی را برای نقاشی تدارک بیند. در این دوره، هشور مند نقاش متقا عاد شد که اگر هماهنگی های ناب تصویری معماری از تصویر های عینی با استعاری باشند، می توانند به درست همانند اصوات ناب موسیقی - روح انگیز شوند، هنرمند، از تصویر های طبیعی یکسره چشم پوشیده و خود را کاملا به نیروی بیانی شکلهای رنگین سپرد در این مقاله، ضمن اشاره به انگیزه ها، اندیشه ها و زمینه های پیدایش هنر انتزاعی، به آغاز کنندگان و گرایشات، عمده ظهور بافته این هدر توجه شده است.کلیدواژه ها
هنر آبستره،سیستم اروپایی،هنر اندیشیدن،هنر نوینمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.