پیش بینی کیفیت هوا با استفاده از شبکه عصبی کانولوشن برای توسعه پایدار در محیط های شهری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دهمین همایش بین المللی ایده های نوین در معماری، شهرسازی، جغرافیا و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: AUGES10_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 96
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده علوم کشاورزی ، دانشگاه گیلان
چکیده
گسترش فناوری مبتنی بر IT به طور گستردهای تمام عصرهای حوزههای کاربردی را جمع آوری و ارتقاء داده است تا تحول پایدار را حفظ کند. در واقع ، فناوری در حال تکامل ، دامنه خود را برای محیط زیست پایدار با استفاده از پیشرفت های فناوری متنوع و استفاده از مدلسازی پیش بینی آینده گسترش داده است . علاوه بر این ، شهرهای هوشمند بر مبنای مفهوم اولویت بندی هدف توسعه ای که در میان تمام ملت ها بحث شده است ، استوار هستند، اهمیت مناطق پایدار بر روی هوا، آب و انرژی متمرکز است . بنابراین ، مطالعه فعلی رویکرد به طور خاص بر روی آلایندههای جوی که به دلیل انتشار صنعتی یا حمل ونقل با قدرت بالا ایجاد می شوند، تکیه دارد. هدف از این مطالعه ، استفاده از مدل CNN بر روی مجموعه دادههای کیفیت هوا برای شناسایی الگوها برای مدلسازی پیش بینی آینده بود. مطالعه پیشنهادی ، در دو فاز اجرا شده است که فاز اول بر روی پیش پردازش و تحلیل دادهها تمرکز دارد، در حالی که فاز دوم برای آزمایش دقت مدل استفاده می شود که در آن دادهها بر اساس مدلهای دقیق طبقه بندی شده اند. کل مدل با استفاده از زبان برنامه نویسی و اسکریپت نویسی پایتون پیادهسازی شده است . علاوه بر این ، تحلیل نتایج جامع اجرا و جمع آوری شده اند تا بالاترین سطح CO ، ۲SO و ۲NO در پنج سال گذشته در میان شهرهای مختلف هند از ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ کشف شود. شهرهایی که بالاترین سطح آلایندههای هوا و اثرات PM۲.۵و PM۱۰ را بر کل شهرها دارند. با این حال، دقت مدل برای تعیین کاربردپذیری الگوریتم اندازه گیری شده است .کلیدواژه ها
محیط زیست ، توسعه پایدار، برنامه ریزی ، شبکه عصبیمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.