شناسایی عوامل شکست کسب و کارهای نوپا در اکوسیستم کارآفرینی ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
- کد COI اختصاصی: MTAEB17_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 216
نویسندگان
فارغالتحصیل ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه خوارزمی
فارغالتحصیل ارشد مدیریت کسبوکار دانشگاه خوارزمی
چکیده
این پژوهش به دلایل شکست کسب وکارهای نوپا در بافت اقتصادی منحصربه فرد ایران از طریق رویکرد پژوهش کیفی و کاربردی می پردازد که شامل مصاحبه های نیمه ساختاریافته با ۱۱ کارآفرین از صنایع مختلف است. این پژوهش با استفاده از کدگذاری باز برای تجزیه و تحلیل داده های مصاحبه، سه دسته اصلی شکست را نشان می دهد: عوامل فردی کارآفرین (تاکید بر ویژگی ها و تجربیات شخصی)، عوامل داخلی کسب وکار (مربوط به ساختار سازمانی و استراتژی) و عوامل خارجی محیطی (شرایط کلان اقتصادی، سیاست های دولتی، و تغییرات بازار). این یافته ها تعامل پیچیده بین ویژگی های شخصی کارآفرین، فرآیندهای داخلی کسب وکارشان و محیط اقتصادی و قانونی گسترده تر را برجسته می کنند و درک ظریفی از شکست های کسب وکارهای نوپا ارائه می دهند. در این پژوهش نه تنها منظره ای از چنین شکست هایی در ایران را نقشه برداری می کند، بلکه توصیه های هدفمندی را به منظور کاهش خطر شکست و افزایش نرخ موفقیت استارت آپ ها در این شرایط اقتصادی چالش برانگیز ارائه می دهد. با ارائه بینش هایی برای کارآفرینان، سیاست گذاران و مشاوران کسب وکار، این پژوهش به گفتمان گسترده تر کارآفرینی در اقتصادهای در حال ظهور کمک می کند و اهمیت یک رویکرد چندوجهی برای درک و حمایت از کسب وکارهای نوپا را تاکید می کند. این بررسی جامع، درک ما از عوامل تاثیرگذار بر موفقیت و شکست کسب وکارهای نوپا را با پیامدهایی برای بهبود اکوسیستم کارآفرینی و پایه های اقتصادی در ایران و زمینه های مشابه، غنی می کند.کلیدواژه ها
شکست کارآفرینی، عوامل شکست کسب وکارهای نوپا، کسب وکارهای نوپا، اکوسیستم کارآفرینیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.