روش های بازجویی و شکنجه در سازمان های اطلاعاتی و امنیتی

  • سال انتشار: 1403
  • کد COI اختصاصی: null
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 715
دانلود فایل این سند

نویسندگان

نورالدین جعفری هزارانی

تحلیلگر مستقل امنیت ملی و ژئوپلیتیک

چکیده

چکیده این مقاله به تحلیل عمیق روش های بازجویی و شکنجه توسط سازمان های اطلاعاتی و امنیتی می پردازد. با توجه به چارچوب های حقوقی و اخلاقی موجود، ما ابتدا به تعریف شکنجه و بازجویی و تاریخچه آن در سازمان های مختلف می پردازیم. سپس، به بررسی روش های متداول شکنجه، از جمله فیزیکی، روانی، جنسی و پیشرفته، و تاثیرات و پیامدهای آنها بر قربانیان و جامعه می پردازیم. اثربخشی شکنجه و موضع گیری های دولت ها و سازمان ها در قبال آن نیز مورد بحث قرار می گیرد. در نهایت، به روش های مقاومت در برابر شکنجه و راهکارهای پیشگیری و مقابله با آن پرداخته می شود، با تاکید بر اهمیت حفظ کرامت انسانی و اصول حقوق بشر. کلمات کلیدی - شکنجه - بازجویی - سازمان های اطلاعاتی و امنیتی - حقوق بشر - کنوانسیون های بین المللی - اخلاق حرفه ای - تاثیرات روانشناختی و جسمانی - اثربخشی شکنجه - مقاومت در برابر شکنجه - راهکارهای پیشگیری و مقابله

کلیدواژه ها

اثر بخشی شکنجه، بازجویی،حقوق بشر، سازمان های اطلاعاتی و امنیتی، شکنجه، کنوانسیون های بین المللی، مقاومت در برابر شکنجه،

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.