کاربرد اینترنت اشیا در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع
- کد COI اختصاصی: NCAEC05_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 237
نویسندگان
هنرآموز آموزش و پرورش بیجار
هنرآموز آموزش و پرورش سجاسرود
هنرآموز آموزش و پرورش سجاسرود
چکیده
اینترنت اشیا پدیدهای نوپاست که نحوه تعامل ما را با محیط اطرافمان دچار تغییر و تحول کرده است و بر همه بخش های زندگی و محیط کار اثرگذار است . هدف از این پژوهش بررسی اثر اینترنت اشیا بر در آموزش و پرورش است . روش پژوهش از نظر نوع تحلیلی و مروری بوده است . اطلاعات مورد نظر با مطالعه ی کتب مربوط به این موضوع، پایان نامه ها، مقالات فارسی و لاتین مندرج در مجلات، سایت های مختلف اینترنتی جمع آوری و تحلیل شد. بررسی تحقیقات نشان داد اینترنت اشیاء، با توجه به تعداد اتصال به اینترنت اهمیت فزایندهای پیدا کرده است . اینترنت اشیاء در مراقبت های بهداشتی ، صنعت ، تدارکات، خرید، امنیت ، موارد اضطراری ، استفاده می شود. همچنین بر اساس پروژههای اخیر کاربرد اینترنت اشیا در آموزش را به چهار گروه دسته بندی شدهاند: مدیریت انرژی و نظارت بر اکوسیستم در زمان واقعی ، نظارت بر مراقبت های بهداشتی دانش آموزان، کنترل دسترسی به کلاس درس و بهبود آموزش و یادگیری . لذا می توان نتیجه گرفت این مفهوم بر بسیاری از زمینه ها تاثیر دارد و نیز پتانسیل ایجاد نوآوری هایی در آموزش و پرورش را دارا می باشد و باید به آن توجه گردد.کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.