ایجاد شبکه دانش در بین اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران شمال با استفاده از تکنیک آراس خاکستری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع
  • کد COI اختصاصی: NCAEC05_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 206
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صدیقه رضاییان فردویی

استادیار، گروه مهندسی صنایع ، دانشگاه پیام نور تهران، ایران

منصوره حورعلی

استادیار، گروه مهندسی صنایع ، دانشگاه پیام نور تهران، ایران

مهدیه السادات موسوی

کارشناسی ارشدمهندسی صنایع ،دانشگاه پیام نور تهران، ایران

چکیده

در حال حاضر دانش یکی از دارایی های مهم یک کشور است . توسعه و گسترش شبکه دانش در یک کشور باعث رشد کشور در محیط های آموزشی و سایر نهادها می گردد. بطوریکه تجاری سازی دانش برای حفظ بقای دانشگاهها ضروری است . با توجه پژوهش های انجام شده، در دانشگاههای ایران مسائل آموزشی اهمیت دارد، مر تجاری سازی کمتر مورد توجه قرار گرفته است . هدف پژوهش حاضر، رتبه بندی عوامل موثر در توسعه شبکه بین اعضای هیات علمی با استفاده از تکنیک آراس خاکستری با نظرات اعضای هیات علمی رشته مهندسی صنایع دانشگاه پیام نور تهران شمال ارزیابی شده است . با رویکرد کمی از نوع پیمایشی با جامعه آماری تعریف گردید. روش گردآوری اطلاعات از پرسشنامه در حیطه عوامل موثر در تقویت و توسعه شبکه دانش استفاده شده است . حجم نمونه بصورت تصادفی با استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران محاسبه گردید. باشتراک گذاری دانش در دانشگاه با وزن ۰۶۷۸.۰در رابطه با رتبه بندی راهکارهای موثر بر تقویت و توسعه شبکه دانش بسیار اهمیت دارد.یکپارچگی و توسعه دانش به ترتیب با اوزان ۰۵۴۲.۰ و ۰۵۳۲.۰ در رتبه های دوم سوم قرار دارند . بنابراین شبکه های دانشگاه به عنوان یک منبع مهم دانش و ارتباطات برای دانشگاه و باعث انگیزه و پیشرفت تحصیلی دانشجویان موثر است . یکی از ابزارهای مهم ارتباطی در جهان شبکه دانش است . در مدیریت دانش ، دانشگاهها تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

شبکه دانش ، اشتراک گذاری دانش ، مدیریت دانش ، روش آراس خاکستری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.