کنترل و بهینه سازی عملکرد ریزشبکه ها در حضور منابع تجدید پذیر انرژی در محیط تجدید ساختار یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع
  • کد COI اختصاصی: NCAEC05_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیداحمد حسنی احمدسرگورابی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش قدرت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا

مهدی طبسی

گروه برق، واحد صومعه سرا، دانشگاه آزاد اسلامی، صومعه سرا، ایران

چکیده

ریز شبکه به مجموعه ای از واحدهای تولیدی کوچک به همراه سیستم های ذخیره کننده انرژی و بارهایی اطلاق می شود که می توانند به تنهایی در یک شبکه بزرگتر عمل نمایند و کنترل خودگردان داشته باشند. یک بحث کلی برای تولیدات پراکنده، جنبه های فنی مربوط به کنترل تولیدکنندگان مقیاس کوچک می باشد که اگرچه پیچیدگی خاص خود را دارد اما پیشرفت های اخیر در زمینه های سنسورهای هوشمند در روشهای کنترلی بهینه حل مسئله را تا حدی آسان ساخته است . از طرفی ریز شبکه ها به دلیل قابلیت کنترل خودگردان خود نیازمند یک شبکه کنترل محلی و اصلی بی عیب و نقص می باشند تا مدیریت هوشمند بار-تولید همواره برقرار بماند. در همین راستا برنامه ریزی دقیق منابع انرژی در ریزشبکه ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار است ، زیرا بهبود بهرهبرداری از یک شبکه چه از لحاظ اقتصادی و چه از نقطه نظر زیست محیطی و کاهش آلودگی در گرو این مهم خواهد بود و لذا ارائه روشهای بهینه سازی مناسب در جهت رفع این مشکل امری لازم و ضروری است . در این مقاله برنامه ریزی روزانه و مجدد منابع تولیدی در یک ریزشبکه به منظور حداقل کردن هزینه ی کلی برق و میزان آلایندگی تولیدی ریز شبکه و شبکه با برآوردن قید تعادل توان و دیگر قیود پیچیده ای ( فنی و اقتصادی ) که هرکدام از منابع انرژی دارند، صورت می گیرد. لذا ضرورت دارد که سیستم مدیرت انرژی و بهرهبرداری بهینه ای برای سیستم های مبتنی بر ریزشبکه در حالت متصل به شبکه اصلی و جزیره ای طراحی شود.

کلیدواژه ها

بهینه سازی ، منابع تجدید پذیر، ریزشبکه ، ساختار شبکه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.