بررسی اتصال کمپلکس مس به پروتئین بتالاکتوگلوبولین با روش داکینگ مولکولی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای در نانو فناوری
  • کد COI اختصاصی: NANOB07_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 244
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساجده ابراهیم دماوندی

استاد دانشگاه فرهنگیان

پرنیان بابائی

دانش آموز پایه دهم فرزانگان یک

کیانا عبدالمحمدی

دانش آموز پایه دهم فرزانگان یک

چکیده

بتالاکتوگلوبولین از پروتئین های اصلی آلرژن شیر گاو می باشد، در شیر انسان یافت نمی شود و مقاومتش به پروتئازها سبب می شود که به طور کامل تجزیه نشده، اپی توپ ها به صورت آنتی ژن جذب شده و سیستم ایمنی را فعال نمایند. کمپلکس فلزی در واقع تقلیدی از مکان فعال آنزیم است که در آن فلز به کمک گروه های عاملی، عمل کاتالیز را انجام می دهد. در این پروژه اتصال کمپلکس مس به پروتئین بتالاکتوگلوبولین با روش داکینگ مولکولی و با استفاده از اتوداک ۴ بررسی گردید. ساختار کمپلکس بوسیله کمدراو رسم گردید و سپس بوسیله گوسین بهینه گردید. ساختار نهایی برهمکنش پروتئین با کمپلکس با روش بهینه سازی AutoDock Tools انجام شد. نتایج نشان می دهد که کمپلکس مس با اتصال به مکان اپی توپ های ۱ و ۲ موجب پوشیده شدن توالی ها و عدم شناسایی آنها توسط سیستم ایمنی می گردند. یافته های بدست آمده نشان می دهد کمپلکس مس طراحی شده یا قوی ترین اتصال به مکان اپی توپ دو را نشان می دهد. پوشانده شدن این محل بوسیله کمپلکس های مس یکی از دلایل کاهش حساسیت زایی پروتئین بتالاکتوگلوبولین پس از تیمار با کمپلکس مس است. همچنین نتایج انرژی آزاد بدست آمده نشان می دهد برهمکنش های هیدروفوب در اتصال کمپلکس ها نقش اصلی را دارند.

کلیدواژه ها

بتالاکتوگلوبولین، کمپلکس مس، داکینگ مولکولی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.