بهینه سازی مکانیابی حسگرهای کنترل کننده مرزها با توجه به وضعیتهای مختلف شبانه روز
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC12_206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی،دانشگاه صنعتی امیرکبیر،تهران،ا
استادیار، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، تهر
چکیده
مهمترین و اصلی ترین ماموریت سیستم حمل و نقل هوشمند آن است که سیستم حمل و نقل را بهبود بخشیده و باعث شود جان و اموال انسان ها از مخاطرات شبکه راه ها محفوظ بماند و کیفیت زندگی و محیط زیست و امنیت را تقویت نموده و به فعالیت های کسب و کار رونق بخشد. از این رو سیستم های حمل و نقل هوشمند می تواند تهدیداتی چون مهاجرت های غیر قانونی، قاچاق مواد مخدر و تسلیحات، جنایات سازمان یافته ، ورود کالاهای ممنوعه، ناامنی نواحی مرزی و غیره را کنترل کند. مرزهای مشترکی که کشورهای دنیا با یکدیگر دارند باعث می شود تا در کنار احترام متقابل، به صیانت از خاک و منافع ملی خود بپردازند. ایران به دلیل گستردگی خاکش دارای مرزهای طولانی است. نیروهای ویژه حفاظت از مرزهای کشور می توانند با استفاده از سنسورهای حفاظتی (از جمله انواع مختلف دوربین، رادار و غیره)برای شناسایی و ردیابی عملیات غیره قانونی به کشور ماموریت خود را موثر تر و با نرخ موفقیت بالاتر انجام دهند. هدف از ارائه این پژوهش بررسی جایگاه حسگر های کنترل کننده مرزها در تامین امنیت و پیشنهاد مدلی برای بهینه سازی مکان یابی سنسورها برای کنترل مرزها می باشد که با محدودیت بودجه مواجه می باشیم. این مدل یک بسته ی سنسور را کنار یکدیگر که بعضی از سنسورها در طول روز و بعضی در طول شب و تعدادی هم در طول شبانه روز مفیدند را در نظر می گیرد.کلیدواژه ها
سیستم حمل و نقل هوشمند، سنسور های محافظتی،مکان یابیمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.