مدل پویای اقتصاد حمل و نقل مسافر در مسیر استان آذربایجان شرقی و استان تهران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC12_171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 950
نویسندگان
استادیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز
استادیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه اقتصادی، دانشگاه تبریز
چکیده
این تحقیق مدل دینامیکی- اقتصادی صنعت حمل مسافر در بین دو مرکز را شبیه سازی نماید. برای این منظور حمل مسافر جاده ای، ریلی و هوایی در مسیر استان آذربایجان شرقی و استان تهران شبیه سازی می شود. روش تحقیق مبتنی بر استفاده از تکنیک شبیه سازی دینامیکی معادلات تفاضلی استخراج شده ازتحلیل های اقتصاد خرد پویا برای صنعت حمل و نقل مسافر می باشد. مدل برآورد شده تقاضای کل مسافرت بین دو استان را برای مسافرت جاده ای، ریلی و هوایی برای سالهای 1390 الی 1405 پیش بینی نموده و تحلیل سناریو، سیاست ها و برنامه های اقتصادی را ممکن می سازد. در این تحقیق تقاضای مسافرت بین دو استان تابع مجموع جمعیت دو استان، مجموع ارزش افزوده دو استان و شاخص بهای قیمت حمل و نقل می باشد. برای تقاضای حمل جاده ای، ریلی و هوایی توابع جداگانه ای در نظر گرفته شده و هر کدام تابع کرایه حمل مسافر بصورت جاده ای، ریلی و هوایی، مجموع جمعیت دو استان، مجموع ارزش افزوده دو استان می باشد. نتایح حاصل از اجرای مدل شبیه سازی حکایت از سوددهی بخش حمل جاده ای مسافر و ضرردهی دو بخش دیگر دارد. بررسی شبیه سازی اثرات تغییرات قیمت سوخت به دنبال هدف مندی یارانه ها و کاهش یارانه سوخت برای دوره 1390 الی 1405 حاکی از کاهش سود بخش حمل جاده ای و افزایش ضرر در دو بخش دیگر و همچنین افزایش تقاضا در سه بخش حمل جاده ای، ریلی و هوایی دارد.کلیدواژه ها
اقتصاد حمل و نقل، پویایی سیستم، هدفمندی یارانه هامقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.