کاهش اینترمدولاسیون مرتبه دوم در میکسر فعال برای گیرنده هایتبدیل مستقیم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
- کد COI اختصاصی: EECMAI06_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 91
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران
چکیده
اخیرا گیرنده های تبدیل مستقیم DCR به دلیل مزایایی مانند سادگی، هزینه کمتر و سطح بالای یکپارچگی توجه بیشتری را به خود جلب کرده اند. با این حال DCR ها از آفست DC، نویز فلیکر و اینترمدولاسیون مرتبه دوم IM۲ رنج می برند. اصلی ترین منبع نویز فلیکر و غیرخطینگی در یک DCR، میکسر است. در یک میکسر فعال معمولی، مولفههای غیرخطی مرتبه زوج در مسیر سیگنال به دلیل عدم تطابق بین سیگنال های نوسانساز محلی LO مقاومت های بار و ترانزیستورهای سوئیچینگ ایجاد می شود. تاکنون تکنیک های خطی سازی زیادی برای کاهش اعوجاج مرتبه دوم IM۲ و افزایش نقطه رهگیری مرتبه دوم IIP۲ پیشنهاد شده است. در این مقاله، یک روش خطی سازی برای میکسر تبدیل پایین متوازن دوگانه بر اساس تکنیک تزریق هارمونیک مرتبه دوم پیشنهاد شده است. جزییات تجزیه و تحلیل نظری طبقه ترارسانایی RF میکسر پیشنهادی برای نمایش موثر بودن تکنیک مذکور ارئه شده است. هم چنین شبیه سازی ها توسط نرم افزار Agilent ADS و فناوری TSMC ۰.۱۸ μm CMOS به دست آمده است. در مقایسه با میکسر سلول گیلبرت معمولی، نتایج شبیه سازی dBm ۲۶ بهبود را در IIP۲ نشان میدهد. همچنین میکسر پیشنهادی بهره تبدیل dB ۱۸ را نشان می دهد در حالی که جریان mA و ۲/۹۵ از منبع تغذیه ۱/۸V کشیده می شود.کلیدواژه ها
اثرات غیرخطی مرتبه دوم، تبدیل مستقیم، خطسانی، میکسر پایین برمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.