مقاله ای مبتنی بر باتری های لیتیوم-یونی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
- کد COI اختصاصی: EECMAI06_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 223
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته الکترونیک دانشکده فنی منتظری مشهد ، خراسانرضوی ، ایران
چکیده
این مقاله خلاصه ای از جنبه های مختلف فناوری باتری های لیتیوم یونی را ارائه میکند که با مروری بر سیستم باتری شروعمی شود . نمای کلی با توضیحاتی در مورد اجزای باتری و انواع مختلف باتری های لیتیوم یون بحث می شود. پیشرفت هایاخیر در مدلسازی و طراحی، به ویژه در مدلسازی ترمومکانیکی، بهینه سازی طراحی و بهبود عملکرد، همراه با بحث در موردچالش های موجود در توسعه بیشتر باتری های لیتیوم یون ، در این مقاله بررسی میشود. با توجه به اهمیت کاهش اثرات مخربزیست محیطی و افزایش امنیت ، تاکید روزافزونی بر منابع انرژی تجدید پذیر شده است. یکی از فناوری های کلیدی دراستفاده از منابع انرژی تجدید پذیر در حمل و نقل ، باتری لیتیوم یونی است. مقدار سهام بازار فعلی فناوری لیتیوم یون تقریبا۱۱ میلیارد دلار است و با توجه به تقاضای رو به رشد ، پیش بینی می شود که در ۵ سال آینده این رقم سه برابر شود. باتری های لیتیوم یونی نه تنها به سیستم ذخیره انرژی ESS انتخابی برای انواع دستگاه های الکترونیکی قابل حمل تبدیل شده اند، بلکه به طور فزاینده ای جهت استفاده کمتر از سوخت های فسیلی ( انرژی های تجدید ناپذیر) در وسایل نقلیه الکتریکی هیبریدی HEVs و وسایل نقلیه الکتریکی هیبریدی پلاگین PHEV مورد استفاده قرار میگیرند . دیگر کاربرد های کلیدی باتری های لیتیوم یونی شامل حمل و نقل هوایی Traub,۲۰۱۱ ماهواره Fellner et al ۲۰۱۸، و ذخیره سازی در شبکه است Du, Gracia and Paredis,۲۰۱۴ همانطور که در جدول شماره ۱ نشان داده شده است، باتری های لیتیوم یونی دارای خواص مهمی هستند که میتوانند کاربردهای متفاوتی داشته باشند، اما باید قادر به پاسخگویی گسترده ای نیز باشند. در حالیکه باتری های لیتیوم یونی قریب بر ۲۰ سال است که تجاری سازی شدهاند، علاقه به تحقیقات مرتبط با لیتیوم یون کاهشنیافته است.کلیدواژه ها
باتری ، الکترونیک ، ولتاژ ، قابل شارژ ، لیتیوم یونیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.