ارائه روش ساخت و ساز تونل فاضلاب در محیط شهری با روش مکانیزه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس تونل ایران
- کد COI اختصاصی: ITC13_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 179
نویسندگان
مدیر توسعه و نوآوری شرکت جنرال مکانیک و عضو انجمن تونل
چکیده
روش حفاری سنتی که متاسفانه هنوز در شهرهای بزرگ و پرترافیک همانند تهران، برای حفر تونل های فاضلاب استفاده می شود باعث ایجاد مشکلات عدیده اجتماعی مانند انسداد مسیر عبور و مرور ماشین ها و اختلال در ترافیک منطقه کاری، ایجاد سرو صدا در منطقه شهری و صلب آسایش مردم، آلودگی محیط شهری و همچنین خطرات جانی برای مردم منطقه و همچنین کارگران پیمانکاررا در پی دارد و از نظر زمان اجرا نیز بسیار طولانی تر از روش های مکانیزه (TBM) و دستگاه رودهدر می باشد که اگر در بررسیهای اقتصادی، ارزش زمانی اجرای پروژه، خسارات اجتماعی و ایمنی را محاسبه و در نظرگرفته شود قطعا روش های مکانیزه، حتیاگر هزینه اجرای پروژه بیشتر باشد، اقتصادی تر، برای کارفرما خواهد بود. در ادامه روش ساخت و ساز تونل فاضلاب با استفاده از دستگاه ویژه رودهدر، جهت بهره برداری ارائه می گردد. زمینه و هدف این نوشته پیشنهاد ساخت و ساز تونل فاضلاب در راستای حفظ محیط زیست، جلوگیری از مشکلات اجتماعی، ایمنی و مزایای اقتصادی است که بر اساس تحقیق تجربیات اجرایی در کشورهای پیشرفته بررسی می گردد. لذا روشی که در ادامه ارائه می گردد، هم محیط زیست را حفظ می کند و هم مشکلات اجتماعی به وجود نمی آورد و هم از لحاظ اقتصادی از سیستم حفاری مکانیزه با دستگاه TBM نیز مفید تر می باشدکلیدواژه ها
حفاری مکانیزه، تونل فاضلاب شهری، ایمنی، حفظ محیط زیست و شرایط اجتماعی، روش اجرایی و مزایامقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.