پهنه بندی صعوبت ساخت تونل های بلند در مناطق کوهستانی استان تهران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس تونل ایران
- کد COI اختصاصی: ITC13_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 137
نویسندگان
دانشکده زمین شناسی، پردیس علوم، دانشگاه تهران
دانشکده زمین شناسی، پردیس علوم، دانشگاه تهران
چکیده
کوهستانی بودن بخش زیادی از استان تهران، شرایط زمین شناسی و تکتونیکی خاص این منطقه و همچنین ویژگی هایهیدروژئولوژیکی آن، شرایط پیچیده ای را از نظر زمین شناسی مهندسی و محیط زیست در ساخت تونل های بلند در این منطقه ایجادنموده اند. با توجه به این مسائل، انجام مطالعاتی جامع که دربردارنده جنبه های زمین شناسی مهندسی و محیط زیستی احداثتونل های بلند به صورت توام باشد، برای اجرای موفق پروژه های تونل سازی مکانیزه در این منطقه لازم و ضروری می باشد. در اینتحقیق با در نظر گرفتن پارامترهای زمین شناسی مهندسی مناسب و حائز اهمیت (شامل ویژگی های حفر پذیری توده سنگ ها وویژگی های مقاومتی توده سنگ ها، شرایط پایداری و آب زیرزمینی در تونل ها و ...) و با استفاده از روش های وزن دهی مناسب اقدام بهپهنه بندی صعوبت حفاری تونل های بلند و تهیه نقشه هایی کاربردی برای پهنه بندی صعوبت تونلسازی در منطقه گردیده است. دراین پژوهش ضمن انجام مطالعات زمین شناسی، زمین شناسی مهندسی، هیدروژئولوژی و تحلیل خطر زلزله در مقیاس ناحیه ای، بااستفاده از تجارب حاصل از پروژه های پیشین، به مطالعه و بررسی نقش عوامل مختلف که در وقوع مخاطرات و ایجاد صعوبت درپروژه های ساخت تونلهای بلند تاثیرگزار بوده اند، پرداخته شده استکلیدواژه ها
حفرپذیری توده سنگ، مقاومت توده سنگ، شرایط تنش، شرایط آب زیرزمینی،GISمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.