تعامل پویا، یادگیری عمیق: بررسی فواید رویکرد مسئله محور در کلاس درس

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ماهنامه پایاشهر، دوره: 6، شماره: 60
  • کد COI اختصاصی: JR_PAYA-6-60_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 153
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صغرا سرداری فر

کارشناس ارشد حقوق گرایش حقوق خصوصی آموزگار آموزش وپرورش شهرستان الیگودرز

فاطمه پارسه

کارشناسی ارشدروانشناسی گرایش مدیریت اموزشی آموزگار آموزش وپرورش شهرستان الیگودرز

نرگس سرلک

کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات. تجارت الکترونیک آموزگار آموزش وپرورش شهرستان الیگودرز

مریم اتابکی

کارشناسی علوم تربیتی. گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی آموزگار آموزش وپرورش شهرستان الیگودرز

چکیده

رویکرد مسئله محور به عنوان یکی از روش های نوین آموزشی، تاکید بسیاری بر یادگیری عمیق و تعامل پویا دارد. این رویکرد با ارائه مسائل واقعی و چالش برانگیز به دانش آموزان، آن ها را ترغیب می کند تا به طور فعال به جستجو و حل مسئله بپردازند. هدف از این مقاله بررسی فواید رویکرد مسئله محور در کلاس درس و تاثیر آن بر یادگیری عمیق دانش آموزان است. در این پژوهش، به بررسی مطالعات مختلف پرداخته و نتایج آن ها مورد تحلیل قرار گرفته است.یافته های این مقاله نشان می دهد که رویکرد مسئله محور به تقویت مهارت های تفکر انتقادی، همکاری و ارتباطات میان دانش آموزان کمک شایانی می کند.رویکرد مسئله محور می تواند انگیزه و اشتیاق دانش آموزان را نسبت به یادگیری افزایش دهد. با درگیر شدن در مسائل چالش برانگیز، دانش آموزان احساس مسئولیت بیشتری نسبت به یادگیری خود پیدا می کنند و این امر منجر به افزایش خودکارآمدی و اعتماد به نفس آن ها می شود. همچنین، این رویکرد به بهبود تعاملات اجتماعی و توانایی های گروهی دانش آموزان کمک کرده و محیط یادگیری را پویاتر و جذاب تر می سازد.در این مقاله با کمک از روش تحقیق توصیفی-تحلیل نشان داده می شود که استفاده از رویکرد مسئله محور در کلاس درس می تواند به طور قابل توجهی کیفیت آموزش و یادگیری را ارتقاء دهد. پیشنهاد می شود که معلمان و مربیان با بهره گیری از این رویکرد، فرصت های بیشتری برای تعامل و یادگیری عمیق دانش آموزان فراهم کنند.

کلیدواژه ها

رویکرد مسئله محور، یادگیری عمیق، تعامل پویا، تفکر انتقادی، همکاری، آموزش فعال.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.