حمایت سازمانی از دبیران و رفتارهای نوآورانه در آنان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CSECO01_1331
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 137
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هانیه صمدی

دانش آموخته ی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل

حدیث محجوب

دانش آموخته ی کارشناسی مددکاری اجتماعی

طاهره محجوب

دانش آموخته ی کارشناسی مدیریت اجتماعی

آذر نادری زاده

دانش آموخته ی کارشناسی مددکاری اجتماعی

چکیده

می توان نیروی انسانی را مهم ترین عامل رشد و توسعه هر سازمان محسوب کرد و و بی شک موفقیت و پیشرفت هر سازمان به نیروی انسانی متخصص آن بستگی دارد. آموزش و پرورش، ازجمله سازمانهایی است که نیروی انسانی آن را اغلب افرادی پر تلاش و متعهد داده است که در صورت مساعد بودن شرایط کاری و انگیزشی، استعداد و مهارت خود را در خدمت آن سازمان به کار خواهند گرفت و چرخهای آن را بهتر به حرکت در خواهند آورد . بعضی از نیازهای کارکنان می تواند از طریق عوامل درون شغلی رفع شود و رضایت و انگیزه ای که از این روش ایجاد می شود، پایدار است، از جمله مهمترین عوامل درون شغلی می توان حمایت سازمانی را عنوان نمود. از طرفی امروزه نوآوری، از مهم ترین عوامل رشد اقتصادی به شمار می رود. نوآوری زمانی رخ می دهد که ایده به صورت محصول، فرایند یا خدمتی توسعه یابد. نوآوری معیارهای موفقیت را معلوم می کند و نیز به دنبال فرصت های جدیدی است. بر اساس نتایج پژوهش های پیشین و در راستای اهداف و نتایج این پژوهش می توان گفت آموزش و پرورش و مدارس می توانند با به کار گیری استراتژی های حمایت سازمانی ، به تشخیص کمبودها در دانش سازمانی، بهره وری بیشتر از سرمایه های انسانی، یادگیری کارآمدتر و موثرتر کارکنان، رضایتمندی ارباب رجوع و کارکنان، پیشگیری از تکرار اشتباهات، کاهش دوباره کاری، صرف هجویی در وقت، برانگیختن انگیزه خلاقیت و نوآوری و تقویت موقعیت رقابتی خود، اقدام نمایند و بدین گونه موجبات افزایش کیفیت تدریس و آموزش و سایر خدمات خود را فراهم کرده و در نهایت در افزایش رفتار نوآورانه موثر واقع گردند.

کلیدواژه ها

حمایت سازمانی، نوآوری، رفتار نوآورانه، معلمان، آموزش و پرورش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.