نقش باورهای دینی در سلامت روان دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CSECO01_1330
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 115
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه اسماعیل زاده

دانش آموخته ی کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی

زهرا سعیدی

دانش آموخته ی کارشناسی الهیات و معارف اسلامی

نازلار سعیدی

دانش آموخته ی کارشناسی آموزش ابتدایی

نسرین ولی زاده

دانش آموخته ی کارشناسی علوم تربیتی

چکیده

سلامت روان از جمله مقوله های مهم در مباحث روانشناسی و روانپزشکی است که عوامل متعددی بر آن تاثیرگذار است. از سویی دانش آموزن هر جامعه، قشر کارآمد و آینده سازان هر کشور هستند، گروهی که بخش عمده برنامه ریزی و بودجه هر کشور را به خود اختصاص می دهند و سلامت روان آنها، در کسب موفقیت های آتی شان از اهمیت به سزایی برخوردار است. بنابراین شناسایی عوامل موثر بر افزایش دانش سلامت روان آموزن و توجه به آنها گامی به سوی توسعه پایدار است. داشتن معنویت و باورهای دینی علاوه بر ایجاد انگیزه و انرژی بر جنبه های مختلف زندگی افراد همچون رفاه معنوی و توانایی یافتن معنا، ارزش و هدف زندگی تاثیر دارد که باعث احساس غنا و شادی در افراد میشود. مفهوم معنویت با همه حیطه های سلامت در تمامی سنین ارتباط دارد. برخی محققان نشان داده اند که داشتن باورهای دینی ارتباط زیادی با سلامت کلی فرد دارد به طوریکه منبع مهمی جهت سازگاری با وقایع تنشزای زندگی در نظر گرفته می شود. بنابراین ، باورهای دینی عاملی موثر در جهت افزایش بهداشت روانی دانش آموزان از جمله کاهش اضطراب و افسردگی و افزایش سلامت جسمانی و سازگاری اجتماعی است که باید در خانواده ، مدرسه و جامعه به طور جدی مورد توجه قرار گیرد

کلیدواژه ها

باورهای دینی، سلامت روان، دانش آموزان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.