ساخت یک سیستم توصیه گر در شبکه های اجتماعی پویا مبتنی بر پیش بینی لینک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مهندسی برق، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECICONFE08_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 272
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمدفاضل حسینی

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر، دانشگاه غیرانتفاعی لیان بوشهر

زهره رویایی

دکترای مهندسی کامپیوتر، هیات علمی دانشگاه غیرانتفاعی ارم شیراز

چکیده

این پژوهش یک کاوش جامع در توسعه یک سیستم توصیه کننده متناسب با پویایی پیچیده شبکه های اجتماعی، با تاکید خاص بر پیش بینی لینک ارائه می کند. با شناخت ماهیت در حال تحول تعاملات اجتماعی، این تحقیق تلاش می کند تا پایه های نظری را با نوآوری های عملی پل کند و راه حلی قوی برای چالش های ناشی از محیط های اجتماعی پویا ارائه دهد.این پژوهش پایه ای را برای اهمیت سیستم های توصیه گر پویا در زمینه شبکه های اجتماعی ایجاد می کند. بررسی گسترده ای از کارهای مرتبط را انجام می دهد و درک جامعی از چارچوب ها و روش شناسی های موجود در این زمینه ارائه می دهد. به پیچیدگی های روش شناختی، طراحی و پیاده سازی سیستم توصیه گر پویا، با تمرکز دقیق بر پیش بینی لینک می پردازد. در نهایت تئوری را به عمل می آورد و جزئیات پیاده سازی سیستم توصیه گر و استقرار آن در سناریوهای دنیای واقعی را شرح می دهد. این ارزیابی معیارهای عملکرد را در بر می گیرد و سازگاری سیستم را با پویایی شبکه های اجتماعی در حال تحول برجسته می کند. در انتها یافته ها را ترکیب می کند، مشارکت های انجام شده را بازتاب می دهد و نقشه ای برای تحقیقات آینده ارائه می کند.این پژوهش نه تنها پایه های نظری سیستم های توصیه گر را ارتقا می دهد، بلکه راه حلی عملی و تطبیقی برای چشم انداز دائما در حال تغییر تعاملات اجتماعی ارائه می دهد. روش شناسی توسعه یافته که توسط یادگیری ماشین، تحلیل شبکه و داده کاوی ایجاد شده است، تعادل بین دقت نظری و قابلیت کاربرد در دنیای واقعی را نشان می دهد. در نتیجه، این کار نه تنها به چالش های ایجاد شده توسط شبکه های اجتماعی پویا می پردازد، بلکه زمینه را برای ادامه کاوش و نوآوری در قلمرو سیستم های توصیه گر در قالب پیچیده محیط های اجتماعی در حال تکامل فراهم می کند.

کلیدواژه ها

پیش بینی لینک، شبکه اجتماعی، شبکه اجتماعی پویا، سیستم توصیه گر، الگوریتم، داده کاوی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.