مقایسه مدل تخریب محیط زیست با مدل پتانسیل رسوبدهی در حوزه آبخیز سد امیر کبیر
- سال انتشار: 1378
- محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی
- کد COI اختصاصی: NEC02_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1852
نویسندگان
کارشناس گروه محیط زیست معاونت امور انرژی وزارت نیرو و عضو کمیته مل
چکیده
مدل سازی را می توان ابراز جمع بندی اطلاعات تلقی نمود، که با کنار هم قرار دادن نتایج تحلیلی، یک تصویر کلی بدست می دهد . بکارگیری مدلها در عرضه علوم و فن آوری از اوایل سال 1970 به طور گسترده آغاز شده و مدل های اکولوژیکی نیز از جایگاه خاصی در میان آنها برخوردار است . مطالعه حاضر به اجرای دو مدل تخریب محیط زیست و مدل برآورد پتانسیل رسوبدهی در حوزه آبخیز سد امیر کبیر و بررسی خروجی آنها با یکدیگر پرداخته و رابطه ریاضی میان خروجی های آنها را با بکارگیری مدل های رگرسیونی بررسی می نماید . نتایج این مطالعه نشان می دهد که بهترین مدل ریاضی حد واسط خروجی مدل تخریب محیط زیست و مدل پتانسیل رسوبدهی با معیار ضریب همبستگی و مقادیرعددی F و t ، مدل خطی ـ خطی است .کلیدواژه ها
مدل سازی ـ اکولوژی ـ سد امیر کبیر ـ محیط زیست ـ رسوباطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.