مقایسه دو مدل Kent Eisenberg Modified و Deshmukh Mather در جذب گاز CO2
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
- کد COI اختصاصی: PROCESS01_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2041
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،گروه مهندسی شیمی،ماهشهر،ایران
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
چکیده
پس از انجام مراحل نمونه گیری از یک نیروگاه و انجام آزمایشات بر روی نمونه های گازی جهت جذب CO2 درمحلول AMP و محلول ترکیبی AMP و DEA یک سری داده های آزمایشگاهی حاصل شد که نمونه گاز های استفاده شده در روند انجام آزمایشات از دودکش نیروگاه های حرارتی و مرکزی در مجتمع ذوب آهن اصفهان نمونه گیری شد . در ادامه با پایان گرفتن آزمایشات با توجه به اینکه استفاده از محلول AMP دارای قدرت جذب بالاتری بود ، نسبت به مدلسازی نتایج حاصل از آزمایشات مربوطه بر اساس مدلهایModified Kent Eisenberg و Deshmukh-Mather اقدام شد که از هر دو مدل یک سری دیتا (بار مولی) محاسبه شد که در مقاله ی پیش رو به بررسی اختلاف بین مقادیر بار مولی آزمایشگاهی و محاسباتی پرداخته شد و به عبارتی قدرت پیش بینی مدل ها مورد ارزیابی قرار گرفت . وقتی داده های حاصل از مدلسازی با داده های آزمایشگاهی مقایسه شد ، این مقایسه نشان داد مدلDeshmukh Mather نتایج بهتری را نسبت به مدل Kent Eisenberg بهبود یافته به منظور پیش بینی مقدار بار مولی بدست می دهد . همانطور که از نتایج نیز مشاهده شد میتوان عواملی از قبیل : انجام آزمایشات در فشارجزئی پایین گاز CO2 را در بروز تفاوت در میان نتایج حاصل از مقادیر آزمایشگاهی و مقادیر تئوری از معادله کنت آیزنبرگ بهبود یافته عنوان کردکه موجب بروز خطا در روند انجام آزمایشات شدکلیدواژه ها
مدلسازی ،جداسازی ،دی اکسید کربن ،مدل Deshmukh Mather ، مدل Kent Eisenbergمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.