بررسی آزمایشگاهی عوامل موثر بر کاهش میان بار و ناخالصی از کریستال های آمونیوم پرکلرات
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
- کد COI اختصاصی: PROCESS01_110
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1573
نویسندگان
دانشگاه شیراز، خیابان ملاصدرا، دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز
چکیده
آمونیوم پرکلرات به عنوان یک منبع تولید اکسیژن استفاده می شود. برای تهیه پیشران به عنوان اکسید کننده برای سوخت، مقدار زیادی از آمونیوم پرکلرات را با مقدار کمی از سوخت مومی شکل مخلوط می کنند. سپس این ترکیب را درون موتور راکت می ریزند. کریستال های آمونیوم پرکلرات عموما شامل ناخالصی های خارجی جامد، مایع و گاز در درون کریستال هستند که به مجموعه ی این ناخالصی ها میان بار گفته می شود. کاهش میزان میان بار و رطوبت موجود در کریستال های آمونیوم پرکلرات از پدیده ی کیکی شدن جلوگیری می کند و باعث افزایش کیفیت سوخت می گردد. میان بار و رطوبت موجود درون کریستال ها را توسط حرارت دادن در فرایند های خشک کردن معمولی نمی توان حذف کرد. آزمایشات انجام شده در یک راکتور استوانه ای از جنس فولاد ضدزنگ انجام پذیرفت که به یک سیستم کنترل دما و همزن متصل می باشد. در این پژوهش تاثیر عواملی همچون میزان تلاطم، تاثیر اندازه ذرات، نوع سرمایش و نحوه کریستالیزاسیون مجدد بر میزان میان بار کریستال های آمونیوم پرکلرات مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان می دهد که کاهش میزان تلاطم موثر، کاهش اندازه ذرات و سرمایش خطی باعث کاهش میزان میان-بار می شود. همچنین علاوه بر انتهای فرایند، انجام عملیات کریستالیزاسیون مجدد در حین فرایند سرمایش، میزان میان بار کاهش می دهد.کلیدواژه ها
آمونیوم پرکلرات، کریستال، میان بار، ناخالصی، کریستالیزاسیونمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.