مطالعه آزمایشگاهی ضریب انتقال حرارت جابجایی نانوسیال آب- اکسید گرافن در لوله افقی حاوی نوار مارپیچ
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
- کد COI اختصاصی: PROCESS01_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1807
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر ، گروه مهندسی شیمی ، ماهشهر ، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر ، گروه مهندسی شیمی ، ماهشهر ، ایران
چکیده
ویژگی های خاص نانوذره اکسید گرافن نظیر سطح ویژه مناسب ، هدایت حرارتی بالا ، اندازه متوسط ذرات خیلی کم ، وزن ملکولی بسیار پایین نسبت به نانوذرات فلزی متداول و همینطور پایداری بهتر نانوسیال حاصل از آن ، موجب توجه محققین به این نانوذره شده است. بنابراین بررسی ضریب انتقال حرارت جابجایی این نانو ذره از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. از این رو، در این مقاله مطالعه آزمایشگاهی ضریب انتقال حرارت جابجایی نانوسیال پایدار شده اکسیدگِرافن- آب صورت گرفته است. سیستم آزمایشگاهی شامل یک لوله استیل، یک نوار ماریپچ ثابت درون آن جهت اغتشاش جریان، دو فشار سنج در مقاطع ورودی و خروجی، 7 حسگر حرارتی و یک دستگاه کنترل دمای دیواره می باشد. در این تحقیق، آزمایشات در سه دمای دیواره لوله مختلفِ 30 و45 و60 درجه سانتیگراد و دبی های 6 و8 و10 لیتر بر دقیقه برای آب خالص، نانوسیال 0.02 ، 0.07 و 0.12 درصد حجمی انجام شده است. نتایج این تحقیق، افزایشضریب انتقال حرارت جابجایی نانوسیال اکسید گرافن بر پایه آب را با افزایش دمای جداره لوله ، دبی نانوسیال ورودی و غلظت نانوسیال نشان می دهد که بطور میانگین به ترتیب رشد 22 ، 60 و 75 درصدی درضریب انتقال حرارت در مقایسه با آب خالص محاسبه شد.کلیدواژه ها
نانوذره- اکسیدگِرافن- ضریب انتقال حرارت جابجاییمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.