بررسی پارامترهای موثر در حذف گوگرد از زغالسنگ توسط فلوتاسیون
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
- کد COI اختصاصی: PROCESS01_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1833
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، گروه مهندسی شیمی، شاهرود، ایران
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی - محیط زیست
دانشیار مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
چکیده
یکی از مهمترین ناخالصیهای موجود در زغالسنگ گوگرد است که به شکلهای متفاوتی در آن دیده میشود و مقادیر آن در انواع زغالها متغیر میباشد. گوگرد موجود در زغال علاوه بر کاهش ارزش حرارتی زغال ، باعث خوردگی جداره کورهها و آلودگی محیط زیست میگردند. فلوتاسیون( شناورسازی) یکی از بهترین روشها برای گوگرد زدایی از زغال است که به وسیلهی آن میتوان گوگرد پیریتی موجود در زغال را کاهش داد. در صنعت شستشوی زغال از فلوتاسیون به منظور حذف خاکستر از زغال استفاده میشود اما با برقراری شرایط مناسب و استفاده از مواد شیمیایی کلکتور و کفساز میتوان گوگرد موجود در زغال را نیز به کمترین مقدار خود رساند . در این پژوهش تاثیر نوع و مقدار کلکتور و کفساز ، pH و درصد جامد پالپ بر کاهش درصد گوگرد در سلول فلوتاسیون آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت . با توجه به نتایج بدست آمده و تحلیل آن توسط نرم افزار Qualitek،کلکتور نفت سفید و کفساز MIBC بیشترین درصد کاهش گوگرد کنسانتره را داشته و مقادیر بهینه برای هر کدام 500 و g/t 50 میباشد. همچنین در pH برابر 7 و درصد جامد 15 بیشترین میزان کاهش درصد گوگرد را خواهیم داشت. با استفاده از این مقادیر بهینه درصد کاهش گوگرد 83/25 خواهد شد.کلیدواژه ها
فلوتاسیون، زغالسنگ،گوگرد، کلکتور، کفسازمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.