بررسی رابطه اضطراب ناشی از کرونا و سبک های یادگیری با انگیزه ی پیشرفت تحصیلی دانشجویان (مطالعه مورد: دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی سلامت، علوم تربیتی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HESPCONF04_163
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 36
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه رحیمی

دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

هدف:اضطراب ناشی از کرونا و سبک های یادگیری و انگیزه ی پیشرفت ۳ عامل کلیدی در فرایند آموزش بالینی پرستاری به شمار می رود. هدف این پژوهش تعیین ارتباط بین اضطراب ناشی از کرونا و سبک های سادگیری با انگیزه ی پیشرفت تحصیلی در دانشحویان دختر رشته ی پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد. روش: : مطالعه حاضر یک پژوهش توصیفی_ تحلیلی از نوع همبستگی بود. جامعه ی پژوهش شامل دانشجویان دختر رشته ی پرستاری در سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود. که با توجه به شیوع ویروس کرونا پرسشنامه ها به صورت اینترنتی از طریق شبکه های مجازی در دسترس قرار گرفت که تعداد ۱۸۰ نفر از دانشجویان دختر رشته ی پرستاری به پرسشنامه پاسخ دادند. به منظور جمع اوری داده ها از پرسشنامه های سرزندگی تحصیلی توسط حسین چاری و دهقانی زاده و پرسشنامه سرزندگی تحصیلی مارتین و مارش و در نهایت از پرسشنامه بهزیستی تحصیلی که توسط پیترینن و همکاران ساخته شده است، استفاده گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون با استفاده از نرم افزار آماری spss-۲۶ استفاده گردیده است. یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که بین اضطراب ناشی از کرونا و سبک های یادگیری در دانشجویان دختر رشته ی پرستاری در دانشگاه شیراز در سطح ۰.۰۱رابطه ی معناداری وجود دارد و همچنین بین اضطراب ناشی کرونا و انگیزه ی پیشرفت نیز در سطح ۰.۰۱رابطه ی معنا داری وجود دارد. نتیجه گیری: نتیجه ی تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که از دیدگاه دانشجویان با افزایش اضطراب ناشی از کرونا انگیزی پیشرفت تحصیلی کاهش یافته و سبک های یادگیری افزایش می یابد

کلیدواژه ها

اضطراب ناشی از کرونا، سبک های یادگیری، انگیزه پیشرفت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.