تاثیر میزان هوادهی بر تولید پلی هیدروکسی آلکانوآت ها در لجن فعال
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
- کد COI اختصاصی: PROCESS01_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1162
نویسندگان
دانشگاه شهید باهنر کرمان ، دانشکده فنی مهندسی ، بخش مهندسی شیمی
چکیده
در سال های اخیر نگرانی پژوهشگران از اثرات زیان آور پلاستیک های مصنوعی آنان را برای تولید پلاستیک های زیست تخریب پذیر به تکاپو انداخته است. پلی هیدروکسی آلکانوآت ها (Polyhydroxyalkanoates)به دلیل تواناهایی چون تجزیه پذیری کامل ،تولید توسط گونه های زیادی از میکروارگانیسم ها ، پایین بودن هزینه تولید و همچنین سادگی فرایند نسبت به سایر پلیمر های زیست تخریب پذیر بسیار مورد توجه قرار گرفت اند. تجمع این پلیمر در میکروارگانیسم ها در شرایط نامطلوب رشد مانند محدودیت منبع نیتروژن ، فسفات ، منیزیم و اکسیژن در حضور مقادیر کربن اضافه صورت می گیرد.پارامتر های مختلفی بر تولید این بیو پلیمر تاثیر می گذارندکه زمان هوادهی یکی از مهمترین آنها است. در این پژوهش سعی شد با بهینه سازی زمان هوادهی به بالاترین میزان تولید پلیمر دست یافت. مراحل آزمایش شامل افزودن منبع کربن اضافی به لجن فعال ، هوادهی ، نمونه برداری در زمان های مشخص و استخراج پلیمر بود. به طور خلاصه نتایج این تحقیق نشان داد که ، با افزایش زمان هوادهی تولید پلیمر افزایش می یابد و در مدت 30 ساعت به حداکثر مقدار خود ، که 6/0 گرم بر لیتر باشد ، می رسد. از آن پس با افزایش مدت هوادهی میزان تولید پلیمر کاهش می یابد.کلیدواژه ها
پلاستیک های زیست تخریب پذیر ،پلی هیدروکسی آلکانوآت ، هوادهی و لجن فعالمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.