تاثیرات مخرب فضای مجازی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان شهرزاهدان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 125
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد روانشناسی سیستان و بلوچستان، ایران.
کارشناسی ارشد اقتصاد سراوان، ایران.
چکیده
تاثیرات مخرب فضای مجازی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان شامل کاهش توجه و تمرکز، افزایش استرس و اضطراب، کاهش وقت صرف مطالعه ، اختلال در روابط اجتماعی و انتشار اطلاعات غیرمناسب است . آگاهی از این تاثیرات و ارائه آموزشهای مرتبط می تواند به بهبود مدیریت استفاده از فضای مجازی و کاهش تاثیرات منفی آن بر عملکرد تحصیلی کمک کند. استفاده بیش از حد از شبکه های اجتماعی ، بازی های آنلاین و سایر فعالیت های مجازی می تواند باعث کاهش توجه و تمرکز دانش آموزاندر کلاس و نتیجه گرایی آنها شود. فشارهای اجتماعی و روانی در فضای مجازی ممکن است به افزایش استرس و اضطراب ۱ دانش آموزان منتهی شود که می تواند توانایی آنها را برای تمرکز بر درسها کاهش دهد. وقت زیادی صرف فعالیت های مجازی می شود که ممکن است باعث کاهش وقتی شود که دانش آموزان به مطالعه و تکالیف مدرسه اختصاص می دهند. ممکن است فعالیت های مجازی به اختلال در روابط دانش آموزان با همکلاسی ها یا معلمان منجر شود که می تواند به کاهش هماهنگی و همکاری در محیط تحصیلی منجر شود. دسترسی آسان به محتوای نامناسب و انتشار اطلاعات شخصی در فضای مجازی ممکن است به افزایش مشکلات روانی یا اجتماعی دانش آموزان منجر شود.کلیدواژه ها
تاثیرات مخرب، فضای مجازی ، عملکرد تحصیلی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.