راهکارهای تقویتی برای رفع خستگی دانش آموزان در فرایند یادگیری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 278
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده
رفع خستگی دانش آموزان در فرایند یادگیری می تواند بهبود محیط آموزشی و تحصیلی آنان و در نهایت بهبود عملکرد تحصیلی آنها را فراهم سازد. در این مقاله ، به بررسی راهکارهای تقویتی برای رفع خستگی دانش آموزان در فرایند یادگیری می پردازیم .این راهکارها شامل ایجاد یک برنامه زمانبندی مناسب و متناسب با نیازهای دانش آموزان، ترکیب مناسب تکنیک های یادگیری مختلف ، ایجاد محیط آموزشی دلپذیر و مورد علاقه برای دانش آموزان، ارائه فیدبک سازنده و ساعات استراحت مناسب است .علاوه بر این ، استفاده از روشهای تعاملی و جذاب برای آموزش، توجه به راهکارهای تقویتی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات(ICT) و استفاده از روشهای تقویتی رفع خستگی می تواند بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان را تضمین کرده و احساسرضایت آنها را افزایش دهد. در نهایت ، این راهکارها برای تقویت مهارتهای یادگیری دانش آموزان، افزایش تمرکز، حفظ نشاطو افزایش استمرار توجه در کلاسهای درسی و فعالیت های آموزشی می تواند موثر واقع شود. توجه به نیازهای شناختی ، عاطفی ،فرهنگی و اجتماعی دانش آموزان و ارائه راهکارهای تقویتی شخصی سازی شده برای رفع خستگی می تواند بهبود یادگیری وتحصیلی آنان را تضمین کرده و به دستیابی به اهداف آموزشی موفق کمک کند. این مقاله ، با توجه به تحقیقات و مطالعات انجامشده، مهمیت و ضرورت ارائه راهکارهای تقویتی برای رفع خستگی دانش آموزان را تاکید می کند و این موضوع را به عنوان یک اصل اساسی در فعالیت های آموزشی و یادگیری مد نظر قرار می دهد.کلیدواژه ها
تقویت ، خستگی ، فرایند، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.