تشویق کردن دانش آموزان به سوی خواندن نماز در مدرسه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 150
نویسندگان
کارشناسی رشته روانشناسی سیستان و بلوچستان، ایران.
کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا خراسان جنوبی، ایران.
کارشناسی ارشد رشته مشاوره توانبخشی فارس، ایران.
کارشناسی رشته علوم تربیتی چابهار، ایران.
چکیده
این تحقیق به صورت مروری می باشد و مطالعات انجام شده نشان می دهند که آموزش صرف هیچ وقت و در هیچ زمینه ای به تنهایی کافی نبوده و نیست ، حتی در خواندن و اقامه نماز بچه ها باید حال معنوی و فضای روحانی ای که آنها را به خواندن نماز تشویق کند بیشتر تجربه کنند. بسیاری از اوقات مسئولان تمام تلاش خود را برای علاقمند کردن دانش آموزان به نماز انجام می دهند و از تمام روشهای ترغیبی و تشویقی نیز کمک می گیرند، اما به نتیجه چندان مطلوبی نمی رسند. گاهی اوقات مشکل در تشویق و ایجاد تمایل نیست ، مشکل در موانعی است که شاید به چشم نیایند و یا مسئولان و والدین از آن بی خبر باشند؛ درنتیجه تا زمانی که آن موانع برطرف نشود، هیچ کدام از تلاشهای مسئولان و والدین در علاقمند کردن دانش آموزان به نماز موثر و مفید نخواهد بود. درواقع تشویق دانش آموزان به نماز خواندن و آوردنشان به نمازخانه ی مدرسه کار مسئولان و معلمان تربیتی است ، اما مسئولیت نگه داشتن و حفظ دائمی این حضور با امام جماعت است ؛ امام جماعتی که با حضور خود بچه ها را سر شوق بیاورد و با گفتن احکام و دستورات دینی در قالب حکایات جذاب و نیز بذله گویی های بجا و درست ، کاری کند که بچه ها برای رسیدن به زمان نماز و حضور در صف های نماز جماعت لحظه شماری کنند.کلیدواژه ها
تشویق کردن، دانش آموزان، خواندن نماز، مدرسهمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.