نقش معلمان در بهبود روابط اجتماعی و فردی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاطفه سلیمه ی

دانشجوی کارشناسی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام خمینی گرگان،گلستان،ایران

طه سلیمه ی

معلم،کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی گنبد کاووس،گلستان،ایران

سیدمحمد شیخی

معلم،کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی گنبد کاووس،گلستان،ایران

علی رضایی

معلم،کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی گنبد کاووس،گلستان،ایران

چکیده

معلمان نقش مهمی در توسعه و پرورش روابط اجتماعی و فردی دانش آموزان دارند. آنها به عنوان الگوهایی برای تقلید و منابعی برای یادگیری عمل می کنند. این مقاله به بررسی چگونگی تاثیر معلمان بر روابط دانش آموزان می پردازد و راههایی را که معلمان می توانند به واسطه آنها به بهبود مهارتهای اجتماعی و فردی دانش آموزان کمک کنند، مورد بحث قرار می دهد.معلمان با ایجاد محیطی امن و حمایتی ، دانش آموزان را تشویق به برقراری ارتباطات مثبت و سازنده می کنند. آنها با استفاده از روشهای تدریس فعال و همکاری محور، دانش آموزان را به کار گروهی و ارتباطات چهره به چهره ترغیب می کنند. این فعالیت ها به دانش آموزان کمک می کند تا مهارتهای ارتباطی خود را توسعه دهند و اعتماد به نفس لازم برای برقراری روابط اجتماعی سالم را کسب کنند.علاوه بر این ، معلمان با ارائه بازخورد سازنده و تشویق دانش آموزان به خوداندیشی ، به آنها کمک می کنند تا درک بهتری از خود و دیگران پیدا کنند . این امر به دانش آموزان امکان می دهد تا در مورد رفتارهای خود و تاثیر آنها بر دیگران تامل کنند و مهارتهای حل تعارض و همدلی را تقویت کنند. این مقاله همچنین به اهمیت آموزش مهارتهای اجتماعی در کنار موضوعات درسی می پردازد. معلمان با ادغام مهارتهای اجتماعی در برنامه درسی ، دانش آموزان را به کاربرد این مهارتها در زندگی روزمره تشویق می کنند. این کار به دانش آموزان کمک می کند تا ارتباطات معنادارتری با همکلاسی ها و معلمان خود برقرار کنند و در نهایت به افرادی مسئولیت پذیر و همدل در جامعه تبدیل شوند.در نهایت ، این مقاله تاکید می کند که معلمان باید به طور مداوم در مورد روشهای تدریس خود تامل کنند و به دنبال راههایی برای بهبود و ارتقاء تاثیر خود بر روابط دانش آموزان باشند. با این کار، آنها می توانند به شکل گیری جامعه ای متعادلتر و هماهنگ تر کمک کنند. این مقاله نشان می دهد که معلمان نه تنها در آموزش محتوای درسی ، بلکه در پرورش شهروندانی که می توانند به طور موثر با دیگران ارتباط برقرار کنند، نقش حیاتی دارند.

کلیدواژه ها

روابط اجتماعی ،روابط فردی ،معلمان،پرورش،بهبود

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.