بررسی رویکردهای نوین در آموزش و پرورش با تمرکز بر تکنولوژی های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 538
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته پارساراد

کارشناس ریاضی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، اهواز، خوزستان.

زیبا فردوسی پور

لیسانس زبان و ادبیات فارسی، دبستان شهید بهنام محمدی، اهواز ناحیه ۴، خوزستان.

زهره رفیعی وردنجانی

کارشناس رشته ی تربیت معلم قرآن مجید، مدرسه دخترانه بنت الهدی، جونقان، چهارمحال و بختیاری.

سحر سروستان

لیسانس علوم تربیتی، مدرسه آسیه ۲ ناحیه ۱ اهواز

چکیده

بررسی رویکردهای نوین در آموزش و پرورش با تمرکز بر تکنولوژی های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی از منظر پژوهشگران بسیار اهمیت زیادی دارد. این رویکردها به عنوان یک پله مهم در جهت بهبود فرآیندهای آموزشی و پرورشی مورد توجه قرار می گیرند. اولین دلیل مهم برای این بررسی ، افزایش کیفیت آموزش است . استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی می تواند بهبودی چشمگیر در کیفیت آموزش و پرورش ایجاد کند، زیرا این فناوری ها قادرند فرایندهای آموزشی را بهبود بخشیده و تجربه آموزشی دانش آموزان را بهبود بخشند. همچنین ، رویکردهای نوین فرصت های نوآورانه برای بهبود روشهای آموزش و پرورش ایجاد می کنند. این رویکردها به دلیل قابلیت های خود می توانند بهبودی در ارتقای فرایندهای آموزشی و ارتباطات مدرسه و خانواده ایجاد کنند. علاوه بر این ، استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی می تواند به دانش آموزان کمک کند تا مهارتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات را توسعه دهند و آمادگی بهتری برای ورود به بازار کار داشته باشند. این رویکردها همچنین تعاملات آموزشی را افزایش داده و به دانش آموزان امکان پرسش و پاسخ فعالتر و تعامل بیشتر با محتوای آموزشی را فراهم می کنند. به طور کلی ، بررسی این رویکردها نه تنها به بهبود کیفیت آموزش و پرورش کمک می کند بلکه می تواند به توسعه مهارتها و آمادگی دانش آموزان برای جامعه دیجیتالی و مبتنی بر فناوری کمک کند.

کلیدواژه ها

رویکردهای نوین ، هوش مصنوعی ، یادگیری ماشینی ، آموزش و پرورش.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.